Abdurrahman Ensari Güngören Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı

AHA İSTANBUL - Beş parmağında 5 marifet olan özel bir isim Abdurrahman Ensari Güngören Milli Eğitim şube müdürü oldu

Güngören İlçe Müdürlüğü'nü Ferhat Öztürk'ün  yaptığı Güngören eğitimi özel bir insana daha kavuştu, yeni şube müdürü Abdurrahman Ensari göreve başladı. Hayat felsefesini 5 cümle ile yaşayan Şube Müdürü Abdurrahman Ensari başarı ve mutluluğunda şifresini yazdı. Hayatını 5 cümleye sığdıran Şube Müdürü Abdurrahman Ensari gelecek nesile  Aklını kullan, Özgürce düşün, Kalbini dinle, Allaha kul ol, Mutlu ol,  diyerek altın öğütleri veriyor.

Şube Müdürü Abdurrahman Ensari kimdir?
Aslen Bingöl'lü olup ilk, orta, Lise eğitimini Bingöl'de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Türk dili edebiyatı bölümünde mezun oldu, yüksek lisansını Eğitim Denetimi alanında tamamladı.
 Milli Eğitim Bakanlığı'nda 1993 yılında Trabzon Tonya lisesinde edebiyat öğretmeni olarak göreve başladı. Uzun yıllar Bingöl İmam Hatip Lisesinde idareci olarak görev yaptı. Bingöl Halk Eğitim Müdürlüğünü 4 yıl yaptıktan sonra  2014 yılında İstanbul Milli Eğitim şube müdürü olarak atandı. 6 yıl bu görevi yürüttükten sonra 2022-2023 eğitim öğretim yılında Güngören Milli Eğitim şube müdürü oldu. Yaklaşık 30 yıllık hizmet kariyerinde birçok sivil toplum kuruluşunun kurulmasında imzası bulunan ve  sendikacılıkta da yerini almış özel bir isim. Şube müdürü Abdurrahman Ensari'nin yerel ve ulusal basında yazdığı makaleleri bulunmakta olup bunları kitap haline getirerek Kitap Evi raflarında okuyucularıyla buluşturma hayeline gün sayıyor.  Şube müdürü Abdurrahman Ensari Evli 3 çocuk babası.