Ahtapot Balya Yükleme Makinası Fiyatı

Ahtapot Balya Yükleme Makinası Fiyatı
tarımla uğraşmakta olan insanların işini çok daha kolaylaştırmasının yanı sıra insanlar için çok önemli bir tarım aracı haline gelmiştir. Ahtapot balya yükleme makinesi ve merakı olan insanlar için bu konu büyük bir araştırma isteği doğurmuştur. Bu sebeple internette birden fazla balya yükleme aracı fiyatları bulunur ve bu fiyatlar makinenin boyutuna ve yerine getirdiği işleve göre değişiklik gösterir. Alacak olan insanlar bütçesine göre araçlar temin edebilirler.
Ahtapot Balya Yükleme Makinası Ne İçin Kullanılır?
Bazı baklagillerin mahsulleri hasat edildikten sonra kalan samanları toplamak adına traktörün ihtiyaç duyduğu güç miktarını en aza indirmek için tasarlanan ideal bir alettir. Bunu bir nevi atık saman ya da saman geri dönüşümü diyebiliriz. Yapılan işlem sayesinde verimlilik artırılırmış olur. Ele geçen bu saman balyaları satılabilir ya da hayvan yemi olarak kullanılabilmektedir.
Ahtapot Balya Yükleme Makinası Avantajları Nelerdir?
Taşıyıcı, genel bakımın yanında ek bakım giderleri olmadan uzun zaman kullanılabilecek bir makine türü olarak geliştirildi.

Bakımı masrafı düşük maliyetlidir.

Performansı çok yüksek bir makinedir.Nakliye aracını üretirken, kendi gereksinimlerine göre peçe ticareti yapan yetiştiriciler yerine, bunu alışverişini yapan, büyük oranlarda peçe yükleyen ve sevkini sağlayan peçe satıcılarının gereksinimlerine odaklandı. Kullanıcılar için hem cebe hem çevreye hem de ekonomiye dosttur.
Çok basit anlaşılabilecek bir araç türüdür. Bu sebepten ötürü traktörü çalıştırıp kullanabilen her sürücü de taşıyıcıyı çok rahat şekilde çalıştırabilir ve kullanabilir. Zincir sistemi çok yüksek oranda dayanıklıdır.
Özel olarak seçilen zincir sistemi, yağlamadan başka herhangi bir bakım gerektirmeyen çok güçlü bir sistemdir. Bu zincir, perdenin tarladan kaldırılmasını ve sonrasında treylere yüklenmesi işini yerine getirir. Dayanıklı bir yatak ve dişli sisteme sahiptir. Güçlü rulman sistemi ve özel çelik dişliler sayesinde problem yaşamadan kullanılmaktadır.
Ahtapot Balya Yükleme Makinası Balyası Nasıl Sabitlenir?
Makinede bulunan iki tane balya sabitleme sistemi ile tarladan çıkarılırken ve nakliye esnasında oluşturulan balyanın zarar görme riski ortadan kaldırılarak ürün kaybı yüksek oranda önlenmektedir. Sorunsuz bir şekilde işleyen iletim sistemi
Kullanılan traktörden makineye gelen gücü makinenin dişlisine aktaran şanzıman sistemi son derece kullanışlı ve oldukça sade ve anlaşılması kolay bir yapıya sahiptir. Yüksekliğinin ayarlanabilir olması önemlidir.
Makineyi taşıyan aletin farklı fonksiyona sahip yerlerde çalışabilmesi için makineye hidrolik ram diye bir kısım takılmıştır. Bu sistem sayesinde farklı kalitede olan makinelere uyum sağlar ve üst düzey bir yükleme yapılabilir.

Çekiş gücü taşıyıcı makine de, sürgülü bir çekiş sistemi kullanılmıştır ve bu sayede traktörün yan kısmında çalışma konumunda ve traktörün arka yol konumunda çalıştırılabilmektedir. Bu yapılan işlemi bir kişi kendi başına kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir.

Genişletilmiş bir römork bağlantısı bulunurÇeşitli treylerin şekilleri ve zorlu olan zemin koşulları göz önüne alınarak uzatılabilen ya da kısaltılabilen askılar üretilmiştir.
Yapılmış olan araştırmalar ve geliştirmeler neticesinde treyleri yükleyebilecek olan taşıyıcılar, yan kısma bağlı ve sistemli semi-treyler ile donatılmıştır. Perde araca yüklenmektedir.
Taşıyıcı makinayı taşıyıcıya bağladıktan sonra tekerleklerin yanındaki cıvataları gevşeterek ve bunun yanı sıra tekerleri dışa açarak dengeyi kurabilirsiniz.
Taşıyıcı makinanın, normal zamanlarda 12 saat içinde 2500-3000 adet yükleme yapabilme kapasitesi vardır. Perdeleri sınıflayan treyler taşıyıcı kişi kaldırabilirse bu tutarlar çok daha fazla olabilmektedir.
Ahtapot Balya Yükleme Makinası Özellikleri
Balya yükleme makinesi; günlük olarak yükleme doluluğu 2500-3000 tüldür. Bu makinenin uzunluğu 430 cm’dir. Konulan perdeler yüksekliğin en tepesine kadar istiflenebilir. Bu özelliği sayesinde tül istiflenebilmektedir. Makinedeki kılavuz aparat sayesinde, yönü ve konumu ne olursa olsun, iki ya da üç telli olan tüm tüller alınabilir. Bu özellik sayesinde kimsenin balyaları düzeltmesine ya da kimsenin makineyi beslemesine gerek kalmadığı anlamına gelmektedir.
Makine aldığı ürünü zincir kullanarak taşıyıcı olan zincire verir. Kullanılan bu destek zinciri aracılığıyla makinenin en dip noktasından treylere doğru devam eder. Balya makinalar hakkında bilgi almak ya da satın almak isterseniz  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede istediğiniz ürün için makine reklamlarını görebilirsiniz. Tanınmış olan markaların ürünlerini, modellerine ulaşabilirsiniz.