Akbaba Haber Ajansını Denizli'de deneyimli gazeteci Burak Coşkun temsil edecek

AHA DENİZLİ - Akbaba Haber Ajansı Yurt genelinde habercilikte emin adımlarla ilerlerken Denizli temsilciliğine Burak Coşkun'u atadı.

İstanbul,  Malatya , İzmir, Ankara, Diyarbakır, Adana, Bursa, Trabzon bölge müdürlükleri ile haber ağını genişleten Akbaba Haber Ajansı Yurt genelinde de yeni takım arkadaşlarına görev veriyor.

DENEYİMLİ GAZETECİ BURAK COŞKUN AKBABA HABER AJANSINDA DENİZLİ TEMSİLCİSİ OLDU

Denizli basınının deneyimli isimlerinden, Denizli'de 8 yıl aktif gazetecilik yapan Burak Coşkun Akbaba Haber Ajansı Denizli bölge temsilcisi olarak göreve başladı. 
Mesleğe 2007 yılında Deha Medya Gurupta Genel Yayın Yönetmeni Eren Güneş'in yanında Asayiş muhabiri olarak başlayan Coşkun İhlas Haber Ajansı, Deha20 gazetesi, Denizli Haber ve Horoz Gazetesinde bir dönem 212 basın kadrolu muhabir olarak çalıştı. 
2010 yılına kadar Asayiş haberlerinin peşinde koşan Coşkun İnsan kaynaklı haberlerin peşinden de koştu. Denizli'deki bir çok yerel haberi Ulusal basının gündemine taşıdı. Bir süredir yurtdışında yaşayan Burak Coşkun 2000 yılında İstanbul'da kurulan Türkiye'nin 4'üncü Aktif Haber Ajansı olarak hizmet veren Akbaba Haber Ajansı Denizli Bölge Temsilcisi olarak göreve başladı. Bundan böyle Denizli ve Ege'de haberler ondan sorulacak. Akbaba Haber Ajansı Denizli Bölge Müdürlüğü başta Aydın olmak üzere Mugla ve Uşak illerinde Ege bölgesindeki illerin yurt yapılanmasını koordine edecek. DENİZLİ -AHA