Alpaslan Ersöz, Ramazan'ın bereketini ihtiyac sahipleri ile paylaşıyor

İşadamı, eski öğretmen Alpaslan Ersöz, Hayrat için kurduğu Çınaraltı Restaurantın kapılarını Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine açtı.

Çınaraltı Lokantası ihtiyaç sahiplerine Bereket saçıyor. İşadamı Alparslan Ersöz Lojistik ve inşaat sektöründeki personellerin yemek ihtiyacını gidermek için Çınaraltı lokantasını kurdu. Personel ihtiyacını giderirken Gençosman mahalle muhtarı Sebahattin Kefelioğlu işbirliğiyle Haftada iki gün ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtımını gerçekleştiriyor.  Daha sonra bir gün daha ilave ederek Haftanın üç günü ihtiyaç sahibi 100 aileye Türk mutfağının lezzetleri sunuluyor, sofrasına Bereket katılıyor. Bu da yetmedi Ramazan'ın gelmesiyle 29 gün süreyle iftar yemeğini işletme müdürlüğünü Mahmut Bağırtan'ın yaptığı Çınaraltı lokantası'nda vatandaşlara ikram edilerek sofralarına bereket saçıyor, yolda iftarına yetişemeyenler iftarını burada açıyor. Çınaraltı lokantası'nın sahibi iş adamı Alpaslan Ersöz'ü ziyaretimizde  Nedim Kuşçu Spor Kulübü Başkanı  milli antrenör Nedim Kuşçu, Ümya Kemer yönetim kurulu başkanı Mustafa Kara'da hazır bulunarak, Hayrat vakıf yarışına şahitlik ettiler.  

 Alpaslan Ersöz kimdir? 
Aslen Mardin olup eğitimini Mardin'de tamamladı. Mardin eğitim enstitüsü'nü bitirerek İstanbul'da ilkokul öğretmeni olarak göreve başladı. 4 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra görevinden ayrılarak ticarete başladı. Inşaat sektörü ile başlayan iş hayatı yurt dışında uzun yıllar hizmet vererek birçok projelere imzasını attı. 1990 yılından beridir Dış Ticaret ve Lojistik şirketi ile de Türk markasını yurtdışına taşıdı. 2013 yılında kendi işletmelerini yemek üretmek için Çınaraltı lokantasını kurdu. Daha sonra kapılarını müşterilerine açsa da asıl hedefi olan ihtiyaç sahiplerinin sofralarına Bereket oldu. İşadamı Alpaslan Ersöz eski eğitimci olmasından dolayı öğrenci bursları ile de gelecek nesile sahip çıkıyor. Veren elin üstünlük bereketini bir kez daha yaşatan Alparslan Ersöz hayalindeki  Aile Vakfı kuracağınında müjdesini verdi.