ARCHY MİMARLIK GÜNGÖREN'DE MARKA PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Günümüzde yapı inşasına başlarken ihtiyaç duyulan en önemli unsurlardan biri “Mimari Proje ve Danışmanlık” hizmetleridir. 

Bu tür hizmetler alınırken yapının inşaa edileceği bölgenin imar mevzuatı, yerel plan notları ve mimari standartlarını bilen alanında uzman ve deneyimli ekibi olan işletmeler tercih edilmelidir.

ARCHY Mimarlık San.Tic.Ltd.Şti Yetkilisi Mimar Dilara ATAY ile yaptığımız söyleşide Güngören ilçemizde geliştirmiş oldukları proje ve hizmetleri konu aldık. 

Mimar Dilara ATAY; 

ARCHY MİMARLIK olarak “Güngören’de kentsel dönüşüm kapsamında başta Merter bölgesi olmak üzere “eski yapı stoğu yoğun” alanlarda vatandaşların ihtiyaçlarını önceleyen, mali yükümlülüklerini azaltan, güvenli ve özgün mimariye uygun projeler geliştiriyoruz.”

“Kare4 Yapı tarafından Güngören Serinyayla da inşaa edilen bölgenin en büyük marka projelerinden biri olan “Livadi Serinyayla” projesi ve yine Merter’de inşaa edilen “Livadi Merter Konakları” projelerine imza attık.”

“Mimari çözümlerimizi ortaya koyarken Uzman Ekibimiz ile kapsamlı bir ön çalışma yapıyoruz, imar mevzuatı ve plan notlarına göre projenin en efektif şekilde inşaa edilmesini, bölgenin nüfus yoğunluğu ve demografik yapısına uygun ölçülerde daireler planlamayı, enerji verimliliği, yeşil alan kullanımı, otopark vb. genel yaşam ihtiyaçlarına cevap veren özgün projeler geliştiriyoruz.”


Konut veya Ticari Ünite İç Mekan Proje Tasarım ve Uygulamaları hakkında ;  
İç Mimar Burak DALGIÇ;
İhtiyacımız olan verileri topladıktan sonra keşfimizi gerçekleştiriyoruz, Konsept konusunda fikir isteyen müşterilerimiz ile  iç mekan tasarımları paylaşıyor ve konsepte karar verdikten sonra uygulama aşamasına geçiyoruz.  
Uygulama aşamalarında; 3D görsel tasarımları ve teknik alt yapı gibi tüm detayları müşterimiz ile koordinasyon içerisinde hazırlıyoruz.