Ardahan Posoflular, Göksun ve Afşinde depremzedelere umut oldular

AHA İSTANBUL - Asrın felaketine duyarsız kalmayan Ardahan Posoflular Göksun ve Afşin'e tüm değerleriyle sahip çıktı.

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi deprem  tüm dünyayı ayağa kaldırırken merkezi İstanbul Güngören'de  bulunan  başkanlığını Aydın Karadağ'ın yaptığı Ardahan Posoflular Derneği depremin ilk günlerinde 3 kamyon kıyafet, battaniye,  çocuk maması, kuru gıda, hijyen malzemesi göndermiş felaketin yaralarını sarmak için seferber olmuştu.  Başkan Aydın Karadağ ve yönetimi yeni bir sevkiyatla beraber Göksun ve Afşin ilçe ve köylerine giderek depremzedelerin gönüllerine dokunarak yanlarında oldular. Bir kamyon dolusu 250 bin  değerinde 350 koli kumanya, hijyen ve temizlik malzemesi ile 50 bin  tl nakit depremzedelere dağıtıldı.  Bölgede  Koordinatör vali olarak görev yapan Ardahan Valisi  Hüseyin Öner, bir önceki dönem Posof kaymakamı olarak görev yapan Sason Kaymakamı Murat Mete'de Posoflular Derneğı Başkan Aydın Karadağ nezdinde duyarlılıklarından dolayı  teşekkür ettiler.  Çocuklarıda unutmayan heyet beraberinde götürdukleri hediyeleride çocuklara daģıttılar. 

ARDAHAN POSOFLULARA AFŞİN  KUŞKAYASI KÖYÜNDEN TEŞEKKÜRLER GELDİ.

Yapılan yardımlara duyarsız kalmayan Göksun ve Afşin depremzede vatandaşlar yapılan yardımlardan dolayı Kuşkayası Haber ve Magazin sitesinde teşekkür mesajlarıda yayınladılar. 

Göksun ve Afşin'de yardım çalışmalarını yürüten Ardahan Posoflular Dernek  Başkanı Aydın Karadağ'da yayınladığı teşekkür mesajında " Yardımda bulunan tüm hayırseverlere, yardımların yerine ulaştırılmasında katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.