Ardahan Posoflular kongrede Başkan Aydın Karadağ'a güven oyu verdi

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular Derneği olağan kongresinde delegeler yeni bir dönem için daha Başkan Aydın Karadağ'a ve yönetimine görev verdi.

Merkezi Güngören'de bulunan Ardahan Posoflular Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Dernek Merkezi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kongrede Başkan Aydın Karadağ ve yönetimi 6.  defa güven tazeleyerek bir dönem daha göreve layık görüldü. Divan başkanlığını Metin Çelik'in yaptığı kongrede Katip üyeliklerini Yahya Bilican ve Atilla Güngör görev aldı. Yapılan kongrede Başkan Aydın Karadağ ve başkan adayı Av. Tarık Ekici'nin  listeleri delegelerin oylarına sunuldu.  Yapılan kongrede Başkan Aydın Karadağ yönetimi 136 oy alırken Başkan Adayı Av. Tarık Ekici'nin listesi 8 oy aldı. Yapılan kongre sonunda birlik beraberlik mesajı verildi. 

Yapılan kongre sonunda Başkan Aydın Karadağ ve yönetimine Tebrikler yağarken ilk tebriği Ümraniye Kars Ardahan Iğdır Derneği kadın kolları başkanı Mihriban Ülvan ve eşi Yavuz Ülvan ile Ümraniye Kars Ardahan Iğdır Derneği eski başkanı Etem Aslan yaptılar. 

Ardahan Posoflar Derneği yeni yönetimi

BAŞKAN Aydın Karadağ

Başkan yardımcısı Cemasettin Dağ

Başkan Yardımcısı Salih Doğruyol

Sekreter Adnan Kaynar

Muhasip Cemalettin Eruş

Üye Enver Orhan

Üye Menduh Kibaroğlu