Aydın Karadağ " Türkiye'nin, Posofun ve Güngören'in gururu Emirhan Kurtuluş Amerika'da

AHA İSTANBUL - Türkiye'nin dahisi Emirhan Kurtuluş Amerika macerası başladı, Ardahan posoflar dernek başkanı Aydın Karadağ yayınladığı mesajla bu özel anı duyurdu

“Güzel ülkem ve insanlık adına daha büyük başarılar İçin çalışmaya devam diyen”  Yapay Zeka yazılımıyla Beyin ameliyatı projesiyle  dünya birincisi olan  Emirhan Kurtuluş artık Amerika'da eğitime başladı.
 Ardahan Posoflular Dernek Başkanım Aydın Karadağ bu özel anı yayınladığı tebrik mesajıyla kutladı. Başkan Aydın Karadağ yayınladığı mesajda "TÜRKİYE ‘NİN, GÜNGÖREN’İN, POSOFLULARIN GURURU EMİRHAN KURTULUŞ’UN AMERİKA YOLCULUĞU BAŞLADI. YOLUN AÇIK OLSUN. 63 ülke, 1150 proje ve 1750 kişi arasından DÜNYA BİRİNCİSİ olan, bu büyük başarı sonucunda Stamford üniversitesinde tam burslu olarak okumaya hak kazanan ve Aralık ayında yapılacak olan NOBEL ÖDÜL TÖRENİNE DAVET EDİLEN gururumuz Emirhan KURTULUŞ için Amerika eğitim yolculuğu bugün itibariyle başladı.
Memur baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olan kardeşimize bu yolculukta sonsuz başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. BİZLERE DÜŞEN GÖREVDE BU BAŞARILI, ÇALIŞKAN KARDEŞİMİZE ÖĞRENİM HAYATI BOYUNCA DESTEK OLMAK, OLACAĞIZDA İNŞALLAH." dedi.