Bado Baba Dostu Çağ Kebap basının kıymetini biliyor

AHA İSTANBUL - Cağ Kebap lezzetinin öncülerinden olan Bado Baba Dostu Meşhur Erzurum Çağ Kebapcısı basın mensuplarını bereket sofrasında ağırladı.

17 yıllık mesleğinin duayeni Ahmet Özçelik'in işletmesini yaptığı Bado Baba Dostu Meşhur Erzurum Cağ Kebapçısı basın mensuplarını ağırladı. Merkez şubesi Bahçelievler Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan restorantta ev sahipliğini işletme sahibi Ahmet Özçelik yaparken bölgenin nabzını tutan gazeteciler davete icabet ederek  yerlerini aldılar.  Bado Baba Dostu Meşhur Erzurum Cağ kebabı misafirlere ikram edilirken Cağ kebabının lezzeti basın mensuplarından tam not aldı. 
 İşletme sahibi Ahmet Özçelik Dede mesleğini 22 yüzyıla taşırken memleketi Erzurum'un markası olan cağ kebabının lezzetini İstanbul'da Bahçelievler, Büyükçekmece ve Tekirdağ'da bulunan restaurantlarıyla müşterilerine  ulaştırıyor. 
 Çok sayıda basın mensuplarının katıldığı davette işletmenin basın danışmanı Serhat Kale, iş adamı Zafer Baydan, Mercek Haber gazetesinden Ahmet Üner, Bahçelievler Ekspress Gazetesinin sahibi Engin Öder, Gazete 365'in sahibi Aykut Kaya, Akbaba haber Ajansı'ndan Mustafa Akbaba,  Çiğdem Akçil hazır bulundular. Davette  konuşma yapan işletme sahibi Ahmet Özçelik kısa bir süre önce kutlanan  basın mensuplarının özel gününü bir kez daha kutlayarak başladığı konuşmasında ilkini düzenledikleri basın mensupları buluşmasının önümüzdeki dönemlerde de tekrar tekrar yapılacağını dile getirdi. Ahmet Özçelik ayrıca konuşmasının devamında " İnsanlara ulaşmak artık zorlaştı. Çarklar ekonomiyle  döndürülmediği zaman büyük felaketler oluyor. Basının desteği bizler için çok önemli. İşinde ve görevinde başarılı olan herkese hizmetkar olurum" dedi.