Bakan Soylu'nun Hükümet Konağı müjdesini başkan Turgay Kesler verdi

AHA İSTANBUL - Belediye Başkanı Turgay Kesler çalışmalarıyla dikkat çekiyor... Bakan Soylu'dan Köselilere müjde Hükümet Konağı müjdesi geldi.  

Turgay Kesler, Belediye Başkanı seçildiği andan itibaren Köse'nin katma değerini yükseltti...
 Belediye Başkanı Turgay Kesler'in talebi üzerine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane’nin Köse ilçesine modern bir "Hükümet Konağı" yapılacağı müjdesini verdi.
 
Gümüşhane Köse İlçe Belediye Başkanı seçildiği andan itibaren çalışmalarıyla dikkat çeken Turgay Kesler ilçenin katma değerini yükseltecek yeni bir projeye imza atıyor. Belediye Başkanı Turgay Kesler, ilçede ayrı ayrı yerlerde olan kamu kurumlarına halkın daha rahat ulaşması ve daha iyi hizmet almaları için Köse'ye bir 'Hükümet Konağı' kazandırıyor.
 
"ANKARA YOLARINI AŞINDIRMAYA DEVAM"
'Hükümet Konağı'nın yapımı için yerin zemin etüt çalışmasını tamamlayıp, projesini çizdiren Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler destek için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. 1987 yılında ilçe olduğu günden bu güne 'Hükümet Konağı' bulunmayan Köse ilçesinin tüm eksiklerinin yapımı için kolları sıvayan Belediye Başkanı Turgay Kesler' Ankara yolarını aşındırmaya devam ediyor.
 
"İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HER ŞEYE KAVUŞACAK”
Ekibiyle beraber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, “Bakanımız projemizi ilgiyle dinledi. Bakanımız sayın Süleyman Soylu Hükümet Konağımızın yapımı için halkımıza müjdeyi verdi. Bölgede ilk defa Selçuklu mimarisinin uygulanacağı bir proje olacak Hükümet Konağımızı kısa zamanda ilçemize kazandıracağız. Ayrıca: İlçemize yeni yapılan havaalanımızla daha da entegre etmek için de yeni projelerimiz var. Bakanımızla onları da konuştuk. İnşallah onların müjdesini de yakın zamanda vereceğiz. Sayın Bakanımıza ilgisine ve desteklerinden dolayı ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz. İlçemiz hak ettiği her şeye kavuşacak” dedi.