" Başka Açıdan TV " youtube kanalı yayına başladı

AHA - Radyo TV program yapımcısı Ali Karadeniz ve eşi Ayla Karadeniz'in özel kanalı BAŞKA AÇIDAN TV sosyal medyada çok ses getirecek.

Radyo TV program yapımcısı Ali Karadeniz ve eşi aile Karadeniz özel bir çalışmaya  imza atıyor, YouTube kanalı Başka Açıdan TV fark yaratacak. Kanal kurucusu Ali Karadeniz yaptığı açıklamada " 

Merhaba

Eşim Ayla Karadeniz ile birlikte bir hayal kurduk. Ne yaparsak yapalım bir olalım, tek vücut beraber yapalım dedik. Öyle de yaptık, önce şirketimizi kurduk “AylAli Medya ve Yapım” şimdi de kanalımızı “Başka Açıdan TV” açtık. 

Daha bu başlangıç neler neler düşündük, neler neler yaptık görmeniz lazım. Yolumuz uzun ve çok zor biliyoruz ama başaracağız en iyisi olana kadar, AŞK KAZANDI diyene kadar vazgeçmeyip tüm inancımızla yürüyeceğiz bu bize heyecandan uyku kaçırtan yolda. 

İstiyoruz ki heyecanımıza ortak olun, bizimle olun, bu zor yolda arkamızda durun. Yapacağınız tek şey aşağıda linklerini bıraktığım sayfalarımıza abone olmak. Bir benim takip etmemle mi olacak deme sakın! Senin yanımızda durman, bize tarifsiz motivasyon ve mahçup olmayalım diye sonsuz güç olacak. 

Bu mesajı buraya kadar okumuş olman bile bizim için kıymetli, Hadi Gel bekliyoruz seni.

YouTube Hesabımız “ Bu Çok önemli"

https://youtube.com/@Baskaacidantv

Instagram Hesabımız 

https://instagram.com/baskaacidantv

Facebook 

https://www.facebook.com/baskaacidantv

Twitter 

https://twitter.com/baskaacidantv

TikTok

https://www.tiktok.com/@baskaacidantv

Resmi Haber Sitemiz 

http://www.baskaacidan.com

Gelin ama lütfen

AylAli Karadeniz  Görüşmek dileğiyle..