Başsavcı Hüseyin Gümüş'ten gençlere altın nasihat " İşini iyi yapan insan toplumda saygı duyar" dedi

AHA İSTANBUL - Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Hüseyin Gümüş'e bir tebrikde Akbaba Haber Ajansın'dan geldi.

Akbaba Haber Ajansı  olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş'e tebrik ziyaretinden bulunduk. Akbaba Haber Ajansının çalışmaları hakkında bilgi verdiğimiz Başsavcı Hüseyin Gümüş eski görev aldığı yerlerde başsavcılık basın sözcüğü görevinde bulunduğundan dolayı basının kıymetini bilen bir isim.
Tebrik ziyaretimizi kabul eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş haber ajansımızda staj görevlerini yürüten öğrencilerimizle de tanışarak onlara hayattaki başarının  sırlarını vererek  altın öğütlerde bulundu. Başsavcı Hüseyin gülmüş öğrencilerle tanıştıktan sonra makamında her daim  yer alan Atatürk'ün vecizesini gösterip hatırlatarak " Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır " dedi. İşini iyi yapanında toplumdan saygı duyacağınıda sözlerine ekledi. 
Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba ziyaret sonrası teşekkür mesajı yayınladı. Mustafa Akbaba yayınladığı teşekkür mesajında "  Tebrik ziyaretinde bulunduğumuz Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısımız Hüseyin Gümüş'e bizlere göstermiş olduğu  misafirperverliğinden dolayı kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Gençliğe verdiği başarının anahtarı  olan öğütleri de gençlerimize Işık olacağına da canı gönülden inanıyorum" dedi. 
Akbaba Haber Ajansı heyeti daha sonra Cumhuriyet Savcısı Fatih Metin Şahin'i de ziyaret etti. Burada da Cumhuriyet Savcısı Fatih Metin Şahin " Şans eseri bir yere gelinmiyor" derken  çalışmadan alın teri dökmeden başarının elde edilemediğini de gençlere aktardı.
Daha sonra Ziyaret ettiğimiz basın bürosunda görevli Ayhan Üzüm'ede bizlere gösterdiği ilk alakadan  dolayı teşekkür ettik.