Burak Şahin ve Özge Budak nişanlanarak, dünya evi mutluluk kapısını araladılar

AHA EDİRNE - Başkan Şükrü Şahin'in oğlu Inşaat mühendisi Burak Şahin psikolog Özge Budak'la nişan takarak dünya evine ilk adımı attılar.

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin'in oğlu inşaat mühendisi Burak Şahin, psikolog Özge Budak'la nişanlandı. 

Edirne Keyif Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan merasimine Şahin ve Budak ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   Damadın anne babası Serpil ve Şükrü Şahin ile  dünürleri Songül ve  Tuncay Budak çifti bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan davetlileri Tek Tek karşılayarak ağırladılar. 

Gençlerin nişan yüzüklerini takmadan önce kısa bir konuşma yapan Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, “Rabbime şükürler olsun ki, dostlarımızın şahitliğinde oğlumuz Burak ve gelin adayımız Özge’nin nişan yüzüklerini takmak bana nasip oldu. Darısı diğer kız evladı ve oğlan evladı olan bekarlara inşallah. Bu vesile ile bizi kırmayarak uzaktan ve yakından merasime katılan, çelenk gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.