CHP'li başkan Bülent Ütebay Milletvekili Adayı olduğunu ilan etti

CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay, ilçe başkanlığından ayrıldı, resmen " Milletvekili Adayıyım" dedi.

2023 seçimlerine az bir zaman kala milletvekili adayları da şimdiden kendini göstermeye başladı. CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay'da ilçe başkanlık görevini bırakarak Milletvekiliği için kolları sıvadı. Başkan Bülent Ütebay sosyal medyada yayınladığı mesajla adaylığını duyurdu. Başkan Bülent Ütebay yayınladığı mesajda " Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkan’ı olarak örgütümüzün takdiri ile 2015 yılında göreve geldiğim günden bugüne, İlçe Başkanı olarak emektar ,cefakar ,sabırlı,vefalı örgütümüz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını ve mücadelesini Esenler’de yükselttik.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, İkinci Yüzyıl Vizyonumuz ile halkın iktidarını kuracağımız bir medeniyet tercihi ,demokrasi ,ekonomik kalkınma siyasal anlayış tercihi olacak 2023 Genel Seçiminde partimize ve halkımıza milletvekili olarak görev yapmak için, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanlığı’ndan ayrılıp Milletvekili Aday Adayı oluyorum.
 Uzun yıllar “Hak, Hukuk, Adalet” için birlikte görev yaptığım ,haksızlıklara beraberce ses yükselttiğimiz Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve desteğini emeğini esirgemeyen değerli Esenler Örgütümüze çok teşekkür ediyorum.
İnanıyorum ki; Hak galip gelecek, halk galip gelecek! " dedi.