Dingiloğlu ailesi anneleri Sevim Dingiloğlu'nu dualarla son yolculuğuna uğurladı

AHA İSTANBUL - Diş Hekimi Mustafa Dingiloğlu 44 yıllık hayat arkadaşını dualarla ebediyete uğurladı.

Aslen Trabzonlu olan 3 çocuk annesi Sevim Dingiloğlu 62 yaşında hayatını kaybetti. Yakalandığı Amansız Hastalık Sevim Dingiloğlunu hayattan koparırken sevenleri yasa büründü. Haznedar'ın tanınmış simalarından Diş Hekimi Mustafa Dingiloğlu'nun da eşi olan Sevim Dingiloğlu için Haznedar Bahçelievler Ülker Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Namaz öncesi rahmetlinin naaşı  başında 44 yıllık hayat arkadaşı Diş Hekimi Mustafa Dingiloğlu, rahmetlinin çocukları Selin, Pelin, Engin Dingiloğlu, kardeş Acısı yaşayan İlyas, Derya, Agah Şentürk kardeşler, canım yakın akrabalarından Merih Kahramantürk, Oya Keloglu cami avlusunda taziyeleri gözyaşları ile kabul ettiler. Çok sayıda aile yakınları ve akrabaların katıldığı cenaze töreninde acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında, Akbaba Haber Ajans yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, AK Parti Güngören İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Öztaş,  eski İl Genel Meclis Üyesi Trabzon Aksu köyü dernek başkanı Seyfettin Dilaver, Diş Hekimi Fehmi Mollaalioğlu, Zekeriya Duygu,  AK Parti Güven mahalle başkanı İkram Aydın Güngören esnaflarından Yusuf Güneş  , İlhan Kara,  Mehmet Fatih Uygun yerlerini alırken rahmet seni yakın akrabalarından Ufukhan Özer'de Son Veda da hazır bulundu. 
 İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Fazlı Demirkıran'ı kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanırken, Mustafa Dingiloğlu belki de hayatının en ağır yükünü taşıdı. Daha sonra rahmetli Ayazağa mezarlığına uğurlanarak burada dualarla defin edildi. 
 uzun yıllardır Gönül dostluğunu kıran rahmetlinin arkadaşı Sibel Çavuş rahmetli Sevim dingiloğlu'nu tarif ederken " Fevkalede insandı, insan canlısı olup iyilik yapmak için yarışan özel birisiydi. Nurlar içinde yatsın" dedi.