Dış Cephe Cam Temizliği

Ofislerde cam kaplamalar her ne kadar şık bir görünüm verse de cam dış çevrenin kirinden hızlıca etkilenmektedir.

Dış Cephe Cam Temizliği
Ofislerde cam kaplamalar her ne kadar şık bir görünüm verse de cam dış çevrenin kirinden hızlıca etkilenmektedir. Eğer düzenli olarak dış cephe cam temizliği yapılmazsa oluşan görüntü hiç hoş olmayacaktır. Bu noktada profesyonel firmaların önemi de oldukça artmaktadır.
Bu firmalar yüksek katlarda çalışma konusunda deneyimli personelleri ile camlarınızı çizmeden lekelerinden arındırır. Hızlı ve çabuk bir şekilde çalıştıkları için kısa sürelerde ofisinizin dış kaplaması temizlenmiş olur. Ellerinde cam için uygun ürünler bulunduğundan parlak ve temiz görünen kaplamalara kavuşursunuz.
Dış Cephe Cam Temizliği Nasıl Yapılır
Dış kaplamaların görüntüsünün bozulmaması için yapılması şart olan dış cephe cam temizliği işleminde binanın durumuna göre personeller sepetlerle ya da platformlarla kat kat inerek cam kaplamaları dikkatli bir şekilde silerler.
Genelde temizlik ürünü olarak camın daha az toz tutmasını sağlayacak ve parlak gösterecek ürünler seçerler. Bu ürünlerle öncelikle camı süngerlerle sildikten sonra suyunu arındıracak ekipmanlarla durularlar. Böylece camlar ilk günkü kadar temiz olurlar. Kaplamaların büyüklüğüne göre iki personel çalıştığı gibi daha fazla personelde çalışabilir.  
Dış Cephe Cam Temizliği Fiyatları
Standart bir fiyatı olmayan dış cephe cam temizliği işleminde temizlenecek alanın büyüklüğü önem kazanmaktadır. Yüksek metrekareli alanlarda fiyatlar daha yüksek olurken daha düşük metrekareli alanlar uygun fiyatlı temizlenebilmektedir. Yine bir diğer unsur çalışan personel sayısıdır. 2 personelin çalıştığı işlerde fiyatlar daha uygun olmaktadır.
Ama büyük alanlarda daha fazla personelin çalışması gerektiğinden haliyle fiyatlar daha pahalıdır. Genelde temizlik firmaları önceden bir keşif yapıp firmanın ihtiyacı olan hizmeti belirledikten sonra bir fiyat çıkarıp firmaya vermektedir. https://www.bagcigrup.com.tr/dis-cephe-cam-temizligi/ sayfasında profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.