Dış Cephe Temizliği

Apartmanlarda kullanılan dış cepheler cam veya plak şeklinde olmaktadır.

Dış Cephe Temizliği
Yüksek boyutlara sahip olan apartmanların dış cephe temizliği konut sakinleri tarafından yapılamamaktadır. Bu hizmet, özel merdiven sistemi olmadan oldukça tehlikeli olabilmektedir. Bu nedenle mutlaka profesyonel ekipler tarafından yardım alınması gerekmektedir. Bu hizmet yıllık ve aylık olarak iki farklı şekilde yapılmaktadır. Hizmet veren kişiler ise alanında uzman ve tecrübe sahibi kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca hizmet sırasında tüm iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınmaktadır.
Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?
Apartmanlarda kullanılan dış cepheler cam veya plak şeklinde olmaktadır. Dış cephe temizliği, dış cephede kullanılan malzeme özelliklerine göre yapılmaktadır. Cam olan cephelerde özel sıvı temizlik ürünleri kullanılırken, plak cephelerde katı malzemeler kullanılmaktadır. Temizlik her kat için ayrı ayrı ve titizlikle yapılmaktadır. İlk olarak kaba temizlik yapılır. Sonrasında ise ince temizlik yapılmaktadır. Ayrıca dış cephenin temizlenmesi binanın yalıtımının kullanım ömrünü arttırmakta ve korozyonu önlemektedir. Bu nedenle yılda en az 3 defa bu temizlik hizmetinin alınması tavsiye edilmektedir.
Dış Cephe Temizliği Fiyatları
Bu hizmetin fiyatları bazı etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak dış cephe temizliği bina boyutuna göre değişmektedir. Bina boyutu ne kadar fazla ise kullanılacak insan gücü ve malzeme sayısı artacağından fiyatlar yüksek olacaktır. Öte yandan aylık ve yıllık temizlik programları da farklı fiyatlara sahiptir. Yıllık temizliğin fiyatı aylık temizliğe oranla daha uygun fiyatlara sahiptir. Öte yandan kullanılacak araç ve gereç için müşterilerin ek bir ücret ödemesine gerek bulunmamaktadır. https://lifetemizlik.com/hizmetlerimiz/dis-cephe-temizligi/ sayfasında etkili bir temizlik hizmetiyle tanışabilirsiniz!