Dr. Mustafa Küçükali, Bor'un insan sağlığı üzerindeki etkilerini açıkladı

AHA İSTANBUL - Organ doku ve kök hücre Dernegi Başkanı Mustafa Küçükali 3. Doğal Terapiler kongresinde stand açarken Dr. Başkan Mustafa Küçükali'de sempozyuma konuşmacı olarak katıldı.

Geçtiğimiz günlerde 3. Doğal Terapiler Kongresi'nde organ doku ve kök hücre Derneği hem stant açtı, hem de Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Küçükali'nin sunumu kongreye damgasını vurdu. . Etkinlik oldukça verimli geçerken katılımcılar deneyimler kazandı. 

Organ doku ve kök hücre nakil derneği başkanlığından yapılan açıklamada "  Katılımımız süresince, sektör profesyonelleri ve akademisyenlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Dr. Mustafa Küçükali'nin sunduğu kapsamlı sunum, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve geniş bir yankı uyandırdı. Sunumda, 'Bor'un İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri' hakkında derinlemesine bilgiler paylaşıldı.

Standımızda, ürün ve hizmetlerimizi tanıtarak, yeni işbirlikleri ve ortaklıklar için önemli adımlar attık. Kongre boyunca aldığımız geri bildirimler, hizmet kalitemizi ve ürün çeşitliliğimizi geliştirme konusunda bize değerli fikirler sundu.

Bu başarılı etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese içten teşekkür ederiz. Başarılarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" denildi.