Duvar halıları ile evinize farkı bir hava katın

Halı, zeminleri kaplamak için kullanılan dekoratif desenli kalın bir kumaştır. Halılar genellikle püsküllü, düğümlü veya birbirine bağlanmış dokuma malzemelerden yapılır. Geleneksel olarak halılar yünden yapılır, ancak pamuk, ipek, polipropilen ve naylon gibi sentetik liflerden ve bazen jüt gibi doğal liflerden de yapılabilir. Yer döşemesi olarak kullanılan halıların yanında duvarlara süs amaçlı konular halılar da bulunmaktadır. Duvar halısı modelleri arasında özellikle çocukların zevkine uygun modeller bulunmaktadır.

Duvar halıları çocuk odaları için farklı evin diğer odaları için farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Üzerinde bulunan resimler kullanılan odaya göre farklılık göstermektedir. Çocukların hayal dünyasına uygun modeller bulunmaktadır.

Duvar Halısı Kullanımı 

Farklı ebatlarda hazırlanan duvar halısı modelleri resim olarak da farklı şekillerde sunulmaktadır. halıların üzerindeki resimlerin çok canlı modeller olması evinize çok farklı bir hava katacaktır. Odanızın tarzına ve kendi zevkinize uygun olarak tasarlanan halılar aynı zamanda odanıza tablo güzelliği katacaktır. Duvar halısı modellerini ve resim seçeneklerini incelemek ve satın almak için https://www.kostebek.com.tr/duvar-halisi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.