Engin Yorulmaz ve Buket Arıcan bir ömür boyu mutluluğa nikah masasında EVET dediler

AHA İSTANBUL - Yorulmaz ve Arıcan aileleri evlatlarının mutluluklarını dostlarının şahitliği ile yaşadılar

Küçükçekmece Esnaf Kefalet Kooperatifi müdürü Mehmet Engin Yorulmaz nikah masasında Buket Arıcan'a Evet diyerek hayat arkadaşı olduğunu ilan etti. Büyükçekmece esnaf kefaletin Kooperatifi başkanı Mustafa Yorulmaz'ın da oğlu olan Mehmet Engin Yorulmaz ve Buket Arıcan çiftinin düğün merasimi Küçükçekmece sahilde bulunan Paşa Gardın Sosyal Tesislerinde yapıldı. Mutlu çiftin Nikahını Küçükçekmece belediye başkanı Kemal Çebi kıyarken nikah şahitliklerini, Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç,   Ayşe Gölgeç, Serhad Ceyhan, Şafak Ender Alptekin ve Gökhan Küçük yaptı.  Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasiminde damadın anne babası Zehra ve Mustafa Yorulmaz çifti ile dünürleri gelinin anne babası Hülya ve Tahir Arıcan çifti gelen misafirleri Tek Tek karşıladılar.  Çok özel konukların yer aldığı düğün töreninde mutlu çifti yalnız bırakmayanlar arasında, Küçükçekmece Nüfus müdürü Pembe Poyraz, Küçükçekmece Halk Bankası müdürü Abdurrezzak Kılıç, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş, Avrupa Yakası Malatyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Usul,  Malatya sivil toplum örgütler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Halim Bölükbaşı , Küçükçekmece  Odası Başkanı İsmail Taşkın, Küçükçekmece Esnaf Kefalet Kooperatifi başkan vekili Ahmet Kara,  Sefaköy Şoförler Odası Başkanı İhsan Çelikbaş ve başkan vekili Durmuş Arslan, Pendik Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Sezai Kantarcı, İstanbul inşaatçılar Odası Başkanı Nizami Yenilmez, Sefaköy Birleşik Esnaf Odası Başkanı Sait Yüksel, Küçükçekmece işadamlar Dernek Başkanı Doğan Külekçi, iş adam ı Sadık Karagöz, Metin Çatalkaya, Osman Özpolat ve oğlu Oğuz Umut Özpolat ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu bu özel günde yerlerini aldılar. 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi nikahı kıyarken mutlu çifte nasihatte bulunarak önce saygının olmasını,  saygının arkasından sevginin geldiğini dile getirerek çifti nikahlarını kıydı. Nikah sonunda çiftin evlilik cüzdanını Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç mutlu çifte teslim ederken evliliğin saadete dönüşmesi için saygının, sevginin, sohbetin  o evde olması  gerektiğini dile getirdi ve Vatana millete hayırlı evlatların yetiştirmelerini temenni etti. Kıyılan nikah sonrası mutlu çift tebrikleri tek tek kabul ettiler. 

Düğünde yer alan gelinin dedesi ve anneannesi mutlu çifte 50 yıllık bir yastıkta Kocamanın sırrını verirlerken sabrın her şeyin başı olduğunu istediler ve en az iki Torun dediler. Damadın annesi Zehra Yorulmaz mutlu çifte nasihat ederek yuvayı dişi kuşun yaptığını ve sabrın olması gerektiğini hatırlattı,  o da Mutlu çift'ten iki Torun istedi. Gelinin babası da bir yastıkta Kocamanın sırrını istediğimizde eşine dönerek " Seviyorum abi ne diyeyim" diyerek son cümleyi söylemiş oldu. Gelinin annesi Hülya Arıcan ise mutlu çifte nasihat ederek birbirlerine saygılı olmasını istedi O da en az iki Torun mutlu çift'ten istedi.