Ertan Birinci, Tak Ajansının 50. yılında Fehmi Gürdallı'yı tebrik etti

AHA KIBRIS - Türk Ajansı Kıbrıs'ın kuruluşunun 50. Yılında Tak Ajansı Kurum Müdürü Fehmi Gürdallı'ya, Kıbrıs Genç Tv kurucu Başkanı Ertan Birinci ve ekibinden tebrikler yağdı.

Türk Ajansı Kıbrıs, 50. kuruluş  yaşını coşkuyla kutluyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en köklü kuruluşlarından olan Türk Ajansı Kıbrıs'ın kuruluşunun  50. yılında Kıbrıs Genç TV kurucu başkanı Ertan Birinci ve beraberindeki heyetle, Tak Ajansı kurum müdürü Fehmi Gürdallı'ya tebrik ziyaretinde bulundular. Türk Ajansı  Müdürü Fehmi Gürdallı tebrik ziyaretine gelen heyeti makamında kabul etti. Tebrik ziyaretinde Başkan Ertan Birinci'nin heyetinde Tügen Burağan, Muazzez Gazihan, Yağmur Çal'da hazır bulundu.  Tebrik ziyareti sonrası Kıbrıs Genç Tv kurucu başkanı Ertan Birinci yayınladığı mesajda " Bugün hem 50. Yılını kutlamak hem de teşekkürlerimizi sunmak için Tak Ajansı müdürü değerli insan Fehmi Gürdallı’ ya   haber merkezi ekibimizle bir ziyaret gerçekleştirdik ..Sayın müdürün ve değerli  personelinin titizlikle yaptıkları çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bugün aslında teşekkür de geciktik bile. Çünkü TAK yıllardır Kıbrıs Türk basınının kalbidir nefesidir .. O kalbi, o nefesi bize sunanlara yürekten teşekkür ederiz . 
Bugün benim için bir de sürpriz oldu ..
Değerli müdürümüzün 1987 de çekilmiş ve TAK arşivinde bulunan benim Jupp Derwall ve Hasan Hasturer B in birlikte olduğumuz fotoğrafını çerçeveleyip bana hediye etmesi benim için çok anlamlıydı..
Haber meleklerimiz ise bugün beni gururlandırdılar" dedi.