Eylül ayında 'CHP'nin en başarılı il başkanı kim?'  açıklandı, tebrikler yağdı

AHA - 'CHP'nin en başarılı il başkanı kim?' anketinin Eylül ayının en başarılı başkanları açıklandı. Zülfükar Kaleli ve Salih Çiçek'ten tebrikler geldi

Eylül ayında ‘CHP’nin en başarılı il başkanı kim?’  anketi açıklandı. TRend MEDYA firmasına bağlı Anket Meydanı’nın başlattığı ve aylık olarak ilk beşini açıkladığı, ‘CHP’nin en başarılı il başkanı kim?’ anketinin Eylül ayının en başarılı başkanları açıklandı.Listede ilk sırayı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ikinci  CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, 3. sırada CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 4. sırayı CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, 5. sırayı CHP Tekirdağ İl Başkanı CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenel Zeynel Saygın aldı.
İlk 5'te yer alan CHP İstanbul il başkanı Canan kaftanoğlu'na ve 3. sırada yer alan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'a Malatya Kale CHP ilçe başkanı Zülfikar Kaleli ve Esenler CHP ilçe başkan yardımcısı Salih Çiçek'ten tebrikler yağdı. 
 Malatya Kale CHP ilçe başkanı Zülfikar Kaleli yayınladığı tebrik mesajında Malatyalı hemşerilerinin CHP İl Başkanı Enver Kiraz'a göstermiş oldukları teheccüdden dolayı teşekkür etti. Esenler CHP ilçe başkan yardımcısı Salih Çiçek' te yayınladığı mesajda " Tabiki Cumhuriyet Halk partisi 'nin bir yöneticisi,bir üyesi ve bir seçmeni olmak her zaman "EN"lerin zirvesinde yer alır.Yapılmış olan bu ankette listeye girmiş bütün başkanlarımi tebrik ederken,İstanbul il başkanım Canan Kaftancıoğlu ile Malatya il başkanım Enver Kiraz bey ile yakınen çalışıyo olmanın gururunu yaşıyorum." dedi.