Fethiye Kartalları Derneği Başkanı Erhan Yılmaz Gönül Köprüsü kuruyor

AHA MUĞLA - Erhan Yılmaz hem eğitim ordusu kahramanı hem de hizmet gönüllüsü olarak Fethiye'de gelecek nesillere hamilik ediyor.

ERHAN YILMAZ: AMACIMIZ FAYDALI İŞLER YAPMAK 

Elazığlı Erhan Yılmaz’ın Çalışmaları Başarılarla Anlatılıyor 

Aslen Elazığlı olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde 10 yıldır özel bir eğitim merkezinde Edebiyat Öğretmeni olan aynı zamanda Fethiye Kartalları Derneği Başkanlığını yürüten Erhan Yılmaz’ın çalışmaları ve sosyal etkinlikleri ses getiriyor. 

Fethiye Kartalları Derneği Başkanı Erhan Yılmaz yapmış olduğu açıklamada “Bir Elazığlı olarak Fethiye’de hem eğitim-öğretim’e katkılarımız hem de gönül verdiğimiz takımımızın derneğinin başkanlığını yürütüyoruz. Spor alanında yaptığımız etkinlikler, sosyal ve kültürel çalıştaylar ile genç kardeşlerimizin önünü açarak vizyon katmaya çalışıyoruz. Fethiye’de Beşiktaşlılar olarak sadece spor alanında değil ilimizin ve ilçemizin STK’larına örnek olacak çalışmalar yapmaktayız okul kütüphaneleri yaptık yüzlerce öğrencilerimize burs veriyoruz Fethiye’de ilk kez şehit aileleri ve gazilerimizi büyük bir organizasyonda buluşturduk. Konu ile ilgili çalışmalarımızdan dolayı ilimizin ve ilçemizde bulunan STK’lar tarafından da tebrik ve başarı almamız bizleri mutlu etmekte. Fethiye ilçemize gelen tüm Elazığlıları da misafir ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız insanlara ve spora faydalı etkinlikler gerçekleştirmek. İlçemizin değerli protokolüne, STK temsilcilerine ve çok değerli Fethiye Kartalları Derneği’ne gönül vermiş bir birinden kıymetli kardeşlerime, ağabeylerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.