Gönüllerin annesi Naile Karakuş sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Bir asırlık ömrü geride bırakan Naile Karakuş sevenlerinin duasıyla hakka uğurlandı

Aslen Malatyalı olan Malatya tarihinde yerleri olan 6 çocuk 13 torun sahibi Naile Karakuş 84 yaşında hayata veda etti. Karakuşlar Renault servisi Yönetim Kurulu Başkanı Iş adamı Selami Karakuş'un da annesi olan Naile Karakuş için Esenler Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin çocukları Suzan Gökçek, ,  Seleha Keskin, Selami, Muratk Samik Deniz Karakuş ile kardeş Acısı yaşayan rahmetlinin kardeşi Aysel Kurt ve 70 yıllık hayat arkadaşı rahmetlinin eşi Mehmet Karakuş metanetlerini koruyarak taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin son vedasında acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında Güngören CHP ilçe başkanı Canan Yılmazcan önceki dönem ilçe başkanı Alaettin Aktay, Temel Akkoçm Küçükçekmece Belediyesi ulaşım hizmetleri müdürü Aytekin Aydoğan, Esenler Cemevi başkanı Cemal Özdemir, başkan vekili Dede Kazım Erdoğan, Başkan Yardımcıları Kazım Yılmaz, Özgür Özdemir, CHP İl  Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Meral Güneş, Güngören Sanayi Mahalle Muhtarı Ünal Yılmazk Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları sonra da saflarda yerlerini aldılar. 

Cemevi dedesi Hasan Oktay'ın kıldırdığı Cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde ediren duarlar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.  Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli ebedi istirahatgahı olan Ayazağa mezarlığına dualarla uğurlanarak defin edildi.

Sağlığında rahmetli Naile  Karakuş söylediği manilerle gönüllülerde taht kurarken  daima okuduğu " Aha geldim, gidiyorum. Yalan dünya sana ne ettim" diyerek hayatın gerçeklerini bir kez daha geride kalanlara hatırlatmış oldu.