Güngören'deki yılan hikayesine Murat Kurum ve Bünyamin Demir'den sevindirici haber

AHA İSTANBUL - Güngören'de bulunan Şişecam Blokları olarak bilinen konutların sahiplerinin yüzü gülmeye başladı, yüreklerine su serpildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımlarıyla Gençosman Mahallesi 300 Konut, 10 Dükkan Temel Atma Töreni gerçekleşti. Uzun zamandır kentsel dönüşüm hayali kurmaya çalışan Şişecam Blokları Sakinleri binalarını yıkılmasından sonra kara kara düşünmeye başladı. Müteahhitler ardı arkası kesilmeyen hayallerle vatandaşları hüsrana uğrattılar. Nihayet sevindirici haber geldi. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in koordinatörlüğünde şişecam bloklarıyla görüşmeler başladı.  Çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı yaraya neşter vurdu. Proje  Bakanlığın eliyle hayata geçerken daire sahiplerinin yüzü gülüyor.
Bölgede Güngören Belediyesi, Kiptaş ve bakanlık projeleri adeta birbiriyle yarışacak. Tozkoparan'dan sonrada Güngören kentsel dönüşümde tarih yazacak. Şişecam  Blokları temel atma töreninde Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, AK Parti ilçe Başkanı Devran Yalçınkaya, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenel Savcı ile ismini sayamadığımız çok özel konuklar ve mesken sahipleri törende hazır bulundu.