Güngören'in geleceğine imza atan kahraman öğretmenler iftar bereket sofrasında ağırlandı

AHA İSTANBUL - Güngören'in geleceğine imza atan Ögretmen ve idareciler bereket sofrasında bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini yaşadılar, Hasret giderdiler

Onbir ayın sultanı ramazan-ı Şerif iftar Bereket Sofrası Güngören'in geleceğine imza atan  Öğretmenler ve ailelerinin için kuruldu. Güngören Kaymakamlığı Güngören Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün misafirliginde gerçekleşen öğretmenler aileleriyle birlikte oldukları Ramazan iftar bereket sofrası bir kez daha kuruldu. Güngören Belediyesi Genç Osman Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar davetine okul idarecileri ve Öğretmenleri aileleri ile katılarak Bereket Bereket katkılar. Davetin ev sahipliğini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk, şube müdürleri Tahir Uygur, Muhammet Toklar, Salih  Aktürk, Ekrem Epçaçan, Hasan Bilgin yaparken katılımcıları tek tek karşılayıp ağırladılar. Düzenlenen program sunumunu Damla Çakır yaptı, Güngören İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdullah Seçen'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavette berekete bereket kattı. Sema'ya açılan ellerde edilen dualarla bir kez daha şükürler edildi. İftar davetinde Güngören Kaymakamı Zeyit Şener,  Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altınhan, kaymakamlık yazı işleri müdürü Halit Seyyar, tapu müdürü Muhammet Serkan Gürlük,   Güngören Belediye Meclis Üyesi Nazan Gülöz, Hamiyet Özçelik, Güngören emniyet birim amiri Muhammed Polat, Eğitim Bir Sen şube başkanı Emin Erdoğan,  Meslek Okulları Derneği Başkanı Mustafa Akbaba, Koordinatör Çiğdem Akçil ve isminiz hayatım aldığımız çok sayıda davetli hazır bulundu. Program açılış konuşmasını yapan Güngören Kaymakamı Zeyit Şener ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk  Ramazan'ın bereketinde eğitim camiasının bir arada olmasını  mutluluklarını yaşadıklarını dile getirirken davetlilerin Ramazan bayramlarını da ayrıca kutladılar. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir de selamlama konuşmasında sofradaki kardeşliği dostluğu paylaşmayı bir kez daha hatırlattı. Başkan Bünyamin Demir konuşmasında  çocuk kitap Fuarı'nın geleneksel hale getirileceğini, üniversite öğrencilerinin burslarının da artırılacağının müjdesini verdi.
Uzun bir aradan sonra öğretmenler ve idareci aileleri ile bir araya gelmenin mutluluklarını yaşarken, hasretlerinide İftar sofrasında gidermiş oldular.