Haznedar Doruk'da hedef 2. liğ

HAZNEDAR DORUK' DA HEDEF 2.LİG 
Güngören temsilcimiz Haznedar Dorukspor Basketbol Erkeklerde 3'te 3 ile sezona fırtına gibi girdi. Lige Şişlispor'u 71-38 yenerek başlayan Dorukspor, ikinci hafta Sultangazi Belediyesini 85-48 mağlub etti ve bu hafta Beylikdüzü Orion takımını 69-39 geçerek 3. Haftayı lider tamamladı.

Bu sezon EFFE AKADEMİ HAZNEDAR DORUK olarak liglerde boy gösterecek olan  ilçe temsilcimiz kariyerinde bir çok şampiyonluk bulunan  Anadolu Efes eski antrenorlerinden Bilal Han DURU ile anlaştı. En son Beykent Üniversitesi ile  Avrupa Şampiyonluğu yaşayan deneyimli hoca. "Güngören'in adeta bir basketbol kentine dönüştüğüne şahit oluyoruz, başta Güngören Belediyesi olmak üzere Dorukspor da bunun bir parçası, ileriye dönük hedefli projeleriyle geldiler Başantrenörlük tekliflerini kabul ettim. Hedefimiz Şampiyonluk "dedi.
Takım menejeri eski basketbolcu Yalım CANVEREN takım olarak güzel bir uyum yakaladık. Sporcular ve yönetim olarak kenetlendik. Güngören'e şampiyonluk getireceğiz dedi.
Genel Menajer Özer Salih YILDIZ " Geçtigimiz sezon şanssız bir şekilde kıl payı kaçırdığımız üst lige bu sene çıkacağız "dedi.