Hüdanur ve Burak Can Çelik çifti bir ömür boyu mutluluk için nikah masasında EVET dediler

AHA İSTANBUL - Türkiye Büyük Millet Meclisi idari amiri Hasan Turan'ın kızı Hüdanur Turan hayatını Burak Can Çelik'le birleştirdi.

Turan ve Çelik aileleri evlatlarının mürvetini dostlarının şahitliği ile yaşadılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi idari amiri milletvekili Hasan Turan'ın kızı olan Hüdanur  Turan Hayat Arkadaşım dediği Burak Can Çelik'le Nikah Masasına oturdu. Haliç Kongre merkezinde gerçekleşen nikah töreninde mutlu çiftin şahitliğini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş,  Başbakan Binali Yıldırım önceki dönem meclis başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı eski yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile önceki dönem bakanlar, milletvekillerinden Süleyman Soylu, İstanbul valisi Davut Gül, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile ismini sayamadığımız eski bakanlar ve milletvekilleri sahitlik yaparak imzalarını attılar. Davette  Belediye başkanlarından Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ında katıldığı nikah merasimi adeta yıldızlar geçidi gibi olurken uzun zamandır bir araya gelemeyenler bu özel günde hasret giderdiler. 

Gelinin anne babası Tülay ve Hasan Turan ile dünürleri Zahide ve Cengiz Çelik Çifti özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ağırlarken her iki ailenin akrabaları Yakın dostları ile genç çiftin arkadaşları da bu özel günde yerlerini alarak mutluluğa ortak oldular.