İbrahim Eşiyok son yolculuğuna tekbir ve dualarla uğurlandı

AHA İSTANBUL - İstanbul Güngören sporun tribünlerinin efsanelerinden İbrahim Eşiyok tekbir dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Aslen Elazığlı olan İbrahim Eşiyok Kader arkadaşları Erdem Keleş, Sinan Tunç ve Emirhan Ünal geçirdikler trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Kazada hayatını kaybedenlerden Erdem Keleş bir gün öncesinden Gürpınar Aile kabristanına defnedilirken diğer rahmetliler  Emirhan Ünal, Sinop'a Sinan Tunç'da Siirt Tillo'da defnedildiler. Rahmetli İbrahim Eşiyok'ta Güngören Haznedar Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla tekbir ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin anne baba ve kardeşleri ile dedesi cami avlusunda gözyaşlarıyla taziyeleri kabul ederlerken, özel güne siyah giyerek gelen rahmetlinin yol arkadaşları da son ve da hazır bulundular. Kılınan cenaze namazı saflarında İstanbul Güngören Spor Kulübü Başkanı Hacı Sürmeneli teknik direktör İshak Zengin, Güngören Esnaf Kefalet Kooperatif başkanı Kamil Bulut, İstanbul Güngören Spor Bordo Bereliler tribün lideri MAMİ Muhammet Zengin, iş adamı Hüseyin Şirin Hasan Şirin, Erdal Yalçınkaya, Orhan Temizel, Oktay Bektaş,  Ramazan Candan ile ismini sayamadım çok sayıda aile dostuna yakınları son ve da hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı İzzet Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Sema'ya açılan ellerde edilen dualar da rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetli omuzlarda tekbir ve dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgâhı olan Kayabaşı aile kabristanında toprağa verildi.

İstanbul Güngören bordo bereli taraftarlar rahmetli 4 arkadaşları için 24.09.2023 pazar günü ikindi namazı ile akşam namazı arası Haznedar Merkez camisinde Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirecekler.