İstanbul'da Şehir İçi Ulaşıma Yeni Alternatif Araç Kiralama


İstanbul'da Şehir İçi Ulaşıma Yeni Alternatif Araç Kiralama
İstanbul'da ulaşım çok gelişmiştir. Çok sayıda toplu ve özel ulaşım seçeneği vardır. Oldukça gelişmiş bir raylı ulaşım sistemine sahip olan İstanbul'da, deniz motorları ve vapurlar da çift yönlü ulaşım için yaygın olarak kullanılmaktadır.
İstanbul'un Anadolu yakasını Avrupa yakasına bağlayan üç farklı köprüsü bulunmaktadır. Her gün yüzlerce özel araç, taksi ve kiralık araç bu köprülerden geçiyor. Türkiye'nin en yoğun iki havalimanı olan İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na ev sahipliği yapan İstanbul, havalimanı ulaşım seçeneklerinde de hızlı bir artış görüyor.
Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul, yıl boyunca çok sayıda yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Bu yoğun nüfuslu şehirde ulaşım seçenekleri her geçen gün artsa da son zamanlarda en popüler tercih araç kiralama olarak göze çarpmaktadır.
Şehir İçi Ulaşımda İstanbul’un En Gözde Tercihi: Araç Kiralama
İstanbul'un hızlı şehir hayatına ulaşmak ve rahat ulaşım sağlamak isteyen İstanbullular için İstanbul şehir içinde araç kiralama seçeneği gündemde yer alıyor. Şehir trafiğinde taksi fiyatlarının artmasıyla birlikte İstanbullular, İstanbul’da araç kiralama seçeneğini tercih etmeye başladı. Günlük araç kiralama fiyatlarının daha ucuz olması ve kiralık araç konforu nedeniyle İstanbul'da kiralık araçla seyahat etmek oldukça kolay. Bu nedenle İstanbullular kiralık arabalara çok ilgi gösteriyorlar.  İstanbul araç kiralama hizmetlerinin ise en uygunlarından biri Miniyol’dur. Miniyol ile İstanbul araç kiralama işlemleri artık çok daha rahat ve güvenilir.
İstanbul'da günübirlik araç kiralama genellikle şehir içi ulaşımda kullanılmaktadır, ancak İstanbul'dan şehirlerarası geziler için de araç kiralamaya her zamankinden daha fazla ilgi gösterilmektedir. Bunun temel nedeni, görünüşe göre toplu taşıma araçlarındaki bilet fiyatlarındaki artış. Tüm bu ekonomik koşullar göz önüne alındığında, vatandaşlar çok daha ucuz ve daha konforlu olan arabaları kiralamaya yöneliyor.
İstanbul Şehir İçinde Araç Kiralama ile Uygun Fiyat Garantisi
Yeni nesil araç kiralama platformu olan Miniyol, İstanbul şehir içinde araç kiralama ile tarihi ve turistik mekanlara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlayarak araç kiralama sürecini kolaylaştırıyor. Birden fazla yerel ve küresel araç kiralama şirketi ile Miniyol, araç kiralama şirketlerinin ve araç modellerinin çevrimiçi olarak karşılaştırılmasına olanak tanımaktadır.
Kullanıcılarına 400'ün üzerinde konumda 70.000'in üzerinde kiralık araç seçeneği sunan Miniyol, İstanbul gibi büyük şehirlerde birçok lokasyonda kullanıcıların ilk tercihi haline geldi. Miniyol sayesinde Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Havalimanı ve İstanbul şehir içinde araç kiralama işlemlerinizi 3 adımda kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Araç Kiralamada En Yeni Ödeme Sistemi: Mini Ödeme
Tüm online platformlarında kullanılabilirlik ve minimalizme odaklanan Miniyol, ödeme konseptinde de mini bir seçenek sunuyor. Miniyol'un kurucu ortağı Yaşar Çelik, "Miniyol'da her şey minimize edilmiş ve her şey mini. Online araç kiralama sektöründe ilk defa sadece 3 adımda kolay kiralama süreci yürütülüyor. Sadece tek bir tıkla da iptal işlemi gerçekleştirilebiliyor. Ara yüzümüzde de yine minimallik prensibi uyarınca zaman sayaçları, pop-up’lar gibi sadece kullanıcıyı satın almaya zorlama amacı güden materyalleri kesinlikle kullanmıyoruz.” sözlerini sarf etmiştir.