Kadir Demirtaş başkanlığında Diriliş Marmara Derneği kuruldu

AHA İSTANBUL - Uyuşturucu ile mücadelede Diriliş Marmara Derneği de yerini alıyor.

Merkezi Güngören'de bulunan Diriliş Marmara Derneği kurucu Başkan Kadir Demirtaş başkanlığında resmen kuruldu. Uyuşturucu ile mücadelede yer alacak dernek uyuşturucu bağımlarını tedavisi, tedavi sonrası topluma kazandırma ile ilgili özel çalışmalara imza atacak. Diriliş Marmara Derneği kurucu Başkanı Kadir Demirtaş derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi verirken " Uyuşturucu ile mücadelede uyuşturucu kullananların tedavisinde etkin olmak için yola çıktık. Tedavi sürecinde ve sonrasında rehabilite ve psikolojik destek vereceğiz" dedi.  Genel başkanlığını Halil Toprak'ın yaptığı kısa adı DUMFED olan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonun da üyesidir.

Diriliş Marmara Derneği kurucular kurulunda başkan Kadir Demirtaş'ın  yanı sıra Fatih Gökçe, Şenay Gökçe, Sena Demirtaş,  Cemil Ilgaz, Fadime Mutlu, Sezai Altan, Ramazan Toker, Muhittin Toker yer almakta.

Kadir Demirtaş kimdir? 

Aslen ordullu olup eğitimini Ordu'da tamamladı ayakkabı sektöründe 30 yıldır Ticaretle uğraşmakta olup uzun zaman Siyasette de bulundu. Diriliş Marmara Derneği kurucu başkanı Kadir Demirtaş sosyal olup halkın dilini bilen bir isim. Eski boksör olan Başkan Kadir Demirtaş Evli iki çocuk babası.