Kamil Göksu Milletvekilliği adaylığına son noktayı koydu, vekil olacaklarıda uyardı

AHA ANKARA - Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı - İş İnsanı - Mali Müşavir KAMİL GÖKSU Milletvekili Aday Adaylığına başvurdumu? sorusu gündeme damgasını vurdu.

Gerek iş hayatıyla gerek STK larda önemli çalışmalarıyla tanıdığımız dürüst ve çalışkan kişiliği ile bildiğimiz bu güne kadar yüzlerce hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilenip sorunlarının tesbiti ve çözümü noktasında büyük gayretleri olan  Kamil Göksu,  Milletvekili aday adaylığına başvuru yaptımı? sorusuna net cevap verdi. Başkan Kamil Göksu yaptığı açıklamada " Ankara’da yaklaşık 10 yıldır sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık yapıyorum .Bu süreçte edindiğimiz sosyal çevre ve tecrübelerimizle hemşehrilerimizin sorunlarının bir nebzede olsa çözümü noktasında gayretler gösteriyoruz.
Bu dönem Milletvekili Aday Adayı olmam noktasında Ankara da bürokrasideki değerli dostlarım,Federasyonumuza bağlı STK Yöneticileri ,Malatyadaki yakınlarım ve hemşehrilerim,İstanbulda iş dünyasında önemli yerlerde olan iş insanlarımızdan,Siyasi parti temsilcilerimizden ,eski Milletvekillerimizden ve en yakınımdaki kıymetli dostlarımdan böyle bir talep ve istek geldi tabiî ki .Ben şahsen böylesine  ULVİ bir görevi şahsıma layık gören bu kıymetli arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Depremden önce böyle bir  düşüncem netti ve kararlıydım maalesef depremden sonraki yaşanan konjektör bu kararımı tekrardan gözden geçirmeme sebep oldu.Ülkemiz büyük bir afet yaşadı başta benim Memleketim özellikle İlçem Doğanşehir ve köyüm Polat yerle bir oldu binlerce hemşehrilerim şehrimizi terk etti yurdumuzun çeşitli illerine geçicide olsa yerleşmek zorunda kaldılar büyük bir acıyla sorunlarla baş başa kalan hemşehrilerimize yardımcı olmak için  Ankarada Deprem Koordinasyon Kurulu oluşturduk tüm arkadaşlarımız çok önemli gayretler göstererek birçok sorunu yerinde çözdü barınma,gıda,iş,sağlık,eğitim konularında büyük bir çalışma temposuna girdik.Hal böyle olunca ben hemşehrilerime hizmet etme noktasında seçilecek Milletvekillerimizle omuz omuza çalışmayı tercih ettim.
Burda aslolan seçilecek milletvekillerimizden ricam sizlere umut bağlayarak seçilmenize direk katkı sağlayan vatandaşlarınızı  unutmayınız görmezden gelmeyiniz kapılarınız kapalı kalmasın telefonlarınızı kapalı tutmayınız siz her vatandaşınız için bir umut bir ışıksınız bu bilinçle bu göreve talip olun ve vatandaşın hayallerini yıkmayın" dedi.