MAFED kongresinde Kamil Göksu güven tazeledi

AHA ANKARA - Ankara Malatya Dernekler Federasyonu kongresinde Başkan Kamil Göksu delegelerden bir dönem için daha güvenoyu oldı.

Ankara Malatya Dernekler Federasyonu 2.Olağan Genel Kurul Toplantısını Yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 
Açılış Konuşmasında Kamil Göksu tüm Malatyalıları kucaklayan bir yapı kurduklarını Malatya adını taşıyan tüm stk'ları önemsediğini kurulu Stk' larımıza asli görevleri çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmeleri için maddi manevi desteklerinin devam edeceğini ifade etti.Kapanma noktasında olan MEV Ankara şubesinin tekrar ayağa kalkması için büyük gayret gösterdiğini ve bir birinden kıymetli hemşehrileriyle vakfın bugün önemli sayıda öğrencilere burs verdiklerini vurguladı.
Vefat eden Güldal Akşit'ten boşalan Danışma Meclisi Başkanlığına TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKANI M.AKİF ÜSTÜNDAĞ Seçildi.Akif Üstündağ konuşmasında " Benim Malatyanın bir evladı olarak yaşadığım başarıların  arkasında Malatyalılar var" dedi. Üstündağ " Bana böylesine onurlu göreve layık gören hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.Kamil Göksu başkanlığında yeniden seçilen yönetim kuruluna her türlü desteği vereceğim" dedi.
Toplantıya Eski Milletvekili Ömer Faruk Öz, MAKON Genel Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir ,Türk Habersen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu,Demiryol iş sendikası Genel başkan yrd.NURETTİN Öndeş Malatya ,İYİ PARTİ Ankara İl Başkanı YETKİN ÖZTÜRK,AK PARTİ ANKARA İL Başkan Yrd.Nagehan Akbaba,CHP Ankara İl Başkan Yrd.Aysun Palalı Köktaş ,CHP Ankara İl Başkan Yrd.Deniz Çakır ,Ankara Kahveciler Odası Başkanı İsa Güven ve çok sayıda  dernek başkanları,Federasyon başkanları ,üst düzey bürokratlar ve iş insanları katıldı. Divan başkanlığını Divan başkanlığını Ali Helvacı yaparken üyeliklerinide İbrahim Kalı, Sevilay Durkan, Hüsnü Soydan yaptı. Kongre Kamil Göksu başkanlığında oluşan liste oy birliği ile seçildi.
Yönetim Kurulu;
Kamil Göksu 
Haluk Akşit 
Nihat Soykan
Mustafa Namık Güzeler 
Tekin Başer 
Güzün Koçak 
Sıddıka Kuşanaç 
Av.Tacettin Ayhan 
AvCoşkun Türkmen 
Av.Gökhan Metin 
Naki Dikbaş
Dr.Bülent İnce
Cemal Subaşı 
Samiye Durmuş
Selçuk Kaymaz
İbrahim Evin
Fuat Yılmaz
Metin Alanyüz
Asimet Bingöl