Mahmut Beyhatun'un oğlu Sait Mirza Beyhatun hayatını kaybetti

AHA İSTANBUL - Sait Mirza Beyhatun sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü, sevenleri yas tutuyor.

Aslan Malatyalı olan Sait Mirza Beyhatun 19 yaşında yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti. Malatya Konfederasyonu ve Malatya sivil toplum örgütleri Birlik Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Mahmut Beyhatun'un da oğlu olan Sait Mirza Beyhatun elim olayını Malatya Konfederasyon kurucu başkanı Aziz Damar yayınladığı taziye mesajıyla duyurdu. Başkan Aziz Damar yayınladığı taziye mesajında " Konfederasyon yönetim kurulu üyemiz  Mahmut Beyhatun’un oğlu SAİT MİRZA genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir. Cenazesi yarın öğlen namazında altunizade ilahiyat fakültesi camiinde kılınacak namazın ardından FERAH MAH ÇAKALDAG MEZARLIGI 'na defnedilecektir 
MASTÖB ve Malatya konfederasyonu ailesi olarak kardeşimize Allah’tan rahmet başta yönetim kurulu üyemiz Mahmut Beyhatun olmak üzere yakınlarına sabırlar diliyoruz " dedi. 
 Malatya sivil toplum örgütleri Birlik başkanı Nazife özdemir'de yayınladığı taziye mesajında " Çok üzgünüm, Kıymetli hemşehrim Mastöb ve Makon yönetiminde bulunan Mahmurt Bayhatu'nun oğlu Sait Mirza'yı   kaybettiğimizi derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Her ölüm erkendir ama bu çok erken oldu.Merhuma Allahtan rahmet ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum...Mekanı cennet olsun" dedi.