Mehmetçik Vakfı bağışçısı Gönül adamı Nusreddin Yılmaz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

AHA İSTANBUL - Hayırsever işadamı Nusreddin Yılmaz hayatını kaybetti. Mehmetçik Vakfı Ahde vefasını gösterdi, son yolculuğunda rahmetliyi yalnız bırakmadı.

Aslen Erzincanlı olan hayırsever işadamı Nusreddin Yılmaz hayata veda etti. Mehmetçik Vakfı bağışcılarından olan gönül adamı Nusreddin Yılmaz için öğle namazı sonrası Ataköy 5 kısım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan Cenaze namazında haklar helal ederken Sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tuğgeneral Engin Durak,   Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası temsilcisi E. Albay Ümit Yücekan, Avrupa yakası temsilcisi E. Albay Süleyman Çakır, Gönül adamı Nusrettin Yılmaz'ın son vedasında Ahde vefada  yerlerini aldılar. Erzincan Üzümlü'de  yaptırdığı Nusret Yılmaz okulu 5 FEN F öğrencileri de bu son yolculukta onu yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Topkapı aile kabristanına defin edildi.

Rahmetli Nusreddin Yılmaz sağlığında Mehmetçik Vakfı'na Çanakkale'de bağışladığı, içerisinde benzin istasyonu, villa bulunan 85 dönüm arazisini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamış,   Mehmetçik Vakfı tarafından Altın madalya takdim edilmiş özel bir isim.