Melihanur ve Adem Baba çifti düğün töreni ile dünya evine adım attılar

AHA İSTANBUL - Duru ve Baba aileleri evlatlarını mutluluklarını şahitliği ile yaşadılar.

Melihanur ile Adem Baba dostlarının şahitliği ile dünya evine girdiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genç Osman kültür merkezinde düzenlenen düğün töreninde kıyılan nikahla Dünya evine adım attılar. Çok sayıda şahidin katıldığı nikah töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Kıyılan nikah sonrası müzik eşliğinde sahnede doyasıya eğlenen davetliler güne damgasını vurdular. Düğün töreninde torununu yalnız bırakmayan gelinin dedesi Mahmut Duru 52 yıllık evli olduğunu  Bir Yastıkta Kocamanın sırrını dile getirirken sabır sevgi ve saygının mutluluğun anahtarı olduğunu, mutlu çift'ten en az 2 Torun istediğini sözlerine ekledi. Gelinin babası Fırat Duru ise en az 3 Torun dedi. Damadın babası Faruk baba ise mutlu çifte nasihat ederken mutluluğun şifresinin " İman " işaret etti, 4 Torun istedi. 

Düğünde Gelinin kardeşi Bahadır Duru, damadın kardeşleri Vildan ve Enes Baba kardeşlerinin bu özel günde gelen misafirleri bizzat ağırlayarak uğurladılar.  

Mutlu çiftlerin mutluluğuna şahitlik edip özel günde yerini alanlardan Meslek Okulları Derneği Genel Başkanı Mustafa Akbaba,  Koordinatör Çiğdem Akçil,  idari müdür Hatice Bolat, Akbaba Haber Ajansı yayın danışmanı Hakan Bozdemir ve annesi Gülhan Bozdemir 'de katılımcılar arasında yerini aldılar, çifte mutluluklar dilediler.