Memleket Partisi Ertuğrul Gülsever Güngören'de Fırıncıların derdiyle dertlendi

AHA İSTANBUL - Memleket Partisi İstanbul İl başkanı Ertuğrul Gülsever ve heyeti Güngören Fırıncılar Derneği Başkanlığını ziyaret etti, Güngören esnaflarıyla buluştu

Güngören'de ilçe başkanlığı olmayan Memleket Partisinin ayak sesleri Güngören'de son günlerde sıkca duyulmaya başlandı. Kısa bir süre önce Güngören koordinatörüde olan  Bahçelievler ilçe başkanı Eşref Eker ve heyeti Fırıncılar Derneğini ziyaret etmiş ve Güngören'de de Memleket Partisini hissettirmişti. Şimdi ise İl başkanı Ertuğrul Gülsever ve PM üyesi  Zeki Çakır ile Bahçelievler İlçe başkanı Eşref Eker'le tekrar Güngören'de Fırıncılar Derneğini ziyaret ederek Fırıncıların sorunlarını yerinde dinlediler. Fırıncılar Dernek Başkanı Ali Kemal Kazdal ve yönetim kurulu gelen misafirlerini  ağırladı. Ziyarette Memleket Partisi   il başkanı Ertuğrul Gülsever, fırıncıların sorunlarını dinlerken Memleket Partisinin tarım politikasını anlattı. Ziyaret heyetinde Memleket Partisi il disiplin kurulu üyesi Metin Eğrioğlu, Bahçelievler ilçe başkan yardımcısı Gönül Eğrioğlu bulunurken Güngören Fırıncılar heyetinde misafirleri karşılayan yöneticilerden Ticaret Odası Meclis üyesi Abdullah Cerman,  Hüseyin Sürmen, Hakan Kumbasar, Ali Tuğral ve ismini sayamadığımız çok sayıda meslektaş hazır bulundular.
Ziyaret sonunda heyet ilçede esnaf ziyareti yaparken Memleket partisine yeni üyelerde kazandırıldı. Güngören ziyaretini bereketle sonlardıran heyet hatıra fotoğraflarıyla da bu özel günü ebedileştirdi.