Milli Görüş Davasının ve gönüllerin adamı Ali Günaydın Hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Dünya lideri rahmetli Necmettin Erbakan'ın Yol Arkadaşı Ali Günaydın bir asırlık Ömür geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Trabzonlu olan 3 çocuk babası Ali Günaydın bir asırlık ömrü geride bırakarak hayata veda etti. Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın da yol arkadaşı olan rahmetli Ali Günaydın'ın son vedası için Güngören Akıncılar Camisi'nde ikindi namazı kılınan cenaze namazı ile Ebediyete uğurlandı. Rahmetlinin çocukları Asiye Acar ve Safiye Keskin atalarına gözyaşlarıyla uğurlarken rahmetlinin son veda'sında dava arkadaşları ve bürokratlar siyasi parti temsilcileri yerlerini aldılar. Beylikdüzü Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın'ın da amcası olan rahmetli Ali Günaydın'ın son vedasında Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Başkan Yardımcısı Ali Furkan Sevinç, Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya, eski İlçe Başkanı Avukat Ahmet Aydın,  Beylikdüzü eski kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı, Güngören Belediyesi kurucu eski başkan yardımcısı Köksal Şenel, Saadet Partisi Bağcılar ilçe başkanı Osman Baş,  Saadet Partisi il başkan yardımcısı Tuğrul Yalçınkaya, Güngören Yeşilay şube başkanı Ekrem Sevinç eski başkan Mehmet Yıldız, yeniden Refah Partisi İl yönetim kurulu üyesi Dursun Kaplan, Saadet Partisi yöneticilerinden Köksal Coşkun, Güngören Saadet Partisi eski ilçe başkanı Mehdi Raif Kurşun, Güngören Belediyesi meclis üyesi Eyüp Şenocak, eski meclis üyesi Erdoğan Koç, Yusuf Uçar, iş adamı Tahir Çebi, Akıncılar Kuran Kursu dernek başkanı Hızır Aşıkutlu ile Mütevelli heyeti Hüseyin Dağ, Akıncılar Cami imamı Nimetullah Börek, Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, Meslek okulları Dernek başkan vekili Kamil Tekin  ile ismini sayamadığımız çok sayıda milli görüş temsilcileri ve davasının yol arkadaşları saflarda yerlerini aldılar. 

Rahmetlinin cenaze namazını İfam başkanı İhsan Şenocak kıldırırken İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Sedat Sarıkoç ile Akıncılar Cami imamı 'da hazır bulundu. Kılınan Cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlerinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetli dualarla omuzlarda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Eyüp mezarlığına defnedildi.