Milver Tuğral bir asırlık ömrü geride bıraktı, hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Tuğral ailesi, aile büyükleri Milver Tuğral için yas tutuyor.

ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ HABER

Aslen Karabük Safranbolu olan 3 çocuk annesi Milver Tuğral 88 yaşında hayata veda etti. Güngören Haznedar  esnaflarından Ufuk ekmek fırını sahipler Mehmet Tuğral'ın yengesi, Mustafa ve Ali Tuğral'ın da babaannesi olan Milver Tuğral'ın son vedası için Haznedar Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namaz öncesi rahmetlinin naaşı evin önüne getirilerek helallik alındı. Daha sonra cami avlusunda Rahmetlinin oğlu İbrahim Tuğral ve torunları Mustafa ile Ali Tuğral, Yeğeni Mehmet Tuğral, damatları babaannelerinin naaşı başında taziyelerini tek tek kabul ettiler.  Rahmetlinin son vedasında acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında CHP ilçe başkanı Temel Akkoç, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı  ve Güngören Fırıncılar dernek başkanı Ali Kemal Kazdal, Dernek başkan yardımcıları Abdullah Cerman ile fırıncı esnafları, AK Parti hazırdır mahalle başkanı eski meclis üyesi Erdoğan Koç, MHP eski yoneticilerinden Hüseyin Kurtaran,   belediye meclis üyesi Şenol Yolbir, Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Güven Öğrenci Yurdu mütevellik heyeti Mehmet Ünal ve uyeleri, esnaflardan Aziz Sapan, Kastamonu Taşköprü Ömerli köyü dernek başkan yardımcısı Şaban Soydan, mali müşavir Selami Kılıç, Meslek Okullar Dernek Başkanı Mustafa Akbaba ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları Son Veda da hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı İsmail Çevik'in kıldırdı cenaze namazı ile haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlenen naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak memleketi Safranbolu'ya uğurlandı orada köyünde toprağa verildi. 

İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı ve Güngören birleşik Esnaf Odaları başkanı Faik Yılmaz  hemşerileri Tuğral ailesinin anneleri Milver Tugral'ın vefatı dolayısıyla   yayınladığı taziye mesajıyla acıya ortak oldu. Başkan Faik Yılmaz yayınladığı taziye mesajında " Değerli hemşerilerimin anneleri Milver Tuğral'ın vefatı bizleri derinden üzdü. Hakka uğurladığımız annelerin annesi Milver Tuğral'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. 

Rahmetli Milver Tuğral'ın vefatı dolayısıyla İpek Kuyumculuk yönetim kurulu başkanı Süleyman İpekçi taziye mesajı yayınladı. Başkan Süleyman İpekçi yayınladığı taziye mesajında " Güngören esnaflarımızdan Tuğrul ailesinin anneleri Milver Tugrul'un vefat haberi bizleri dediklerinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet Geride kalan ailesine sabırlar niyaz ediyorum. Nur içinde yatsın" dedi.