Mustafa Karakaş İstanbul ticaret odasında 42. komitede meclis üyesi adayı oldu

AHA İSTANBUL - Ticaret Odası meclis üyesi seçimlerinde 42. komitede "Ben de varım" diyen iş adamı Mustafa Karakaş aday olduğunu ilan etti.

Kısa bir süre sonra yapılacak olan İstanbul Ticaret Odası seçimleri için, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek başkanı iş adamı Mustafa Karakaş, 42. Komite Tekstil Yan Sanayi ürünleri komitesinde meclis üyesi olduğunu ilan etti. Yaptığı yazılı açıklamada Başkan Karakaş, “Konfeksiyon yan sanayi sektörümüzün kıymetli basın mensupları"


9 Kasım 2022 Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında CNR Fuar merkezinde yapılacak olan İstanbul Tcaret Odası başkanlık ve meclis üyesi seçimlerinde sizlerin ve sektörümüzün en iyi şekilde temsil edilmesi büyük önem arz etmektedir.

Sektörümüzün sorunlarının çözümü için ekibimizle seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman ulaşabileceğiniz, sektörel sorunlarımızla ilgili kamu-kurum kuruluşları ve İTO bünyesinde pratik çözümler üretebilecek, sektörümüzü bütün bileşenleri ile temsil eden vizyoner kadromuzla desteklerinizi bekliyoruz.

Misyonumuz; Sektörümüze saygınlık kazandırmak, kronikleşen sorunlarına yönelik çözümler üretmek, sektörün gelişimine yön verecek markaların oluşumuna destek vermektir. Tekstilin bütün bileşenleriyle yeni bir ivme kazanması için siz kıymetli sektör mensuplarımızın desteklerine talibiz.

Seçim günü ekibimizle sandık başında sizleri bekliyor olacağız. Bizlere verdiğiniz evrakları İTO bünyesinde yetki belgesine dönüştürdük. Tekrar belge talep edenlere itibar etmemenizi rica ediyoruz" dedi. 

Ahmet Ural; Oral Tekstil 
Gürbüz Turan; Ulusal Tela 
Şevket Aydın; Mega Aydın Tekstil 
Murat Gün; Ribat Tekstil
Fatih Yenel; Yenel Tekstil Etiket Matbaa
İbrahim İsaoğlu; Afa Fermuar Düğme 
Ramazan Abak; Dostlar Kemer 
Yusuf Demir; Mert Düğme 
Mustafa Karakaş; Diplomat Tekstil
Yusuf Emre İnce; Hes Bayrak Reklam Promosyon