Nike Air Force 1 Kadın

Nike Air Force 1 Kadın
Eşsiz tarzıyla klasik ayakkabılardan da modern spor ayakkabılardan da hoşlanan kişilerin hoşuna gidebilecek olan Nike Air Force 1 kadın ayakkabı modelleri dünyanın her yerinden hanımların tercihi olmaktadır. Sade görüntüsünün yanında geçmişten beri değişmeyen şık hatlara sahip tasarımı ile ikonik diyebileceğimiz bu model, spor ayakkabı koleksiyonu yapan kimselerinde gardırobunda bulunması gereken bir ayakkabıdır. Bunun yanında Air force eşsiz özelliklerle bezenmiştir. Bu sayede 4 mevsim ayakkabılarınızı spor yaparken kullanma imkânı bulursunuz. Ne kadar uzun süreler spor yaparsanız yapın ayaklarınızın konforu eksilmeyecektir.
Nike Air Force 1 Özellikleri
1982 yılında klasik basketbol ayakkabısı olarak tasarlanmış ve dönemim ünlü basketbol oyuncuları tarafından kullanılmış olan bu ayakkabının tasarımcısı Bruce Kilgore dur. Nike Air Force 1 kadın ayakkabı modelleri ismini Amerikan başkanının bindiği uçağın isminden almaktadır. Bağcıklarında AF-1 etiketi bulunmaktadır. Ayakkabının içine döşenmiş olan gelişmiş yastıklama sistemi ayaklarınızı rahat hissettirecek ve darbelere karşı koruma sağlayacaktır.
Üzerinde bulunan havalandırma delikleri sayesinde ayaklarınız terlemeyecek ve hava alacaktır. Bu sayede ayaklarınızda nemden dolayı oluşabilecek olan koku ve mantar gibi birçok sorunu yaşama ihtimaliniz ortadan kalkar. Ayakkabıları incelemek isterseniz https://www.upup.com.tr/nike-wmn-air-force-107-kadin-spor-ayakkabi-315115-112 sitesinde birçok farklı modeli bulabilirsiniz.