Rota & Evin Gayrimenkul Danışmanlık kapılarını törenle açtı

AHA ANKARA - ROTA&EVİN Gayrimenkul, sektörde kendine özgü farkı ve tarzıyla hizmete girdi.

İş insanı Zeki Evin ile Selim Erdal'ın ortaklığında kurulan   ROTA&EVİN Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Yatırımcı Zeki Evin ve Selim Erdal'ın dostları, arkadaşları ve yatırımcı iş ortaklarının katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde kurdeleler kesildi, davetlilerden tebrikler yağdı. 
     Bu özel günde  Malatyalı hemşeriler birlik beraberlikte taviz vermeyerek  Zeki EVİN, İbrahim EVİN ve Selim Erdal'ın  yanında yer alarak güne damgasını vurdular. Şehit Osman Avcı Mahallesi 2636 Cd. No:1 Eryaman/Ankara adresinde ROTA&EVİN  Gayrimenkul düzenlenen törenle hizmete girdi.    İşletmenin açılış merasimi  sonrası Ankara Akçadağlılar Dernek Başkanı  İbrahim Evin kendilerinin bu özel gününde  yalnız bırakmayanlara  yayınladığı mesajla teşekkür etti. Başkan İbrahim Evin teşekkür mesajında "  Bugün iş insanı Zeki Evin ile Selim Erdal beylerin yeni iş yeri ROTA&EVİN Gayrimenkul Danışmanlık Ofisinin açılışı; dostlarımız, arkadaşlarımız ve yatırımcı iş ortaklarının katılımı ile gerçekleştirdik.. Hayırlı uğurlu olsun.
     Bu güzel günde "Birlik ve Beraberlik Güzeldir" inancıyla Malatyalı hemşerilerimiz ROTA&EVİN Gayrimenkul işletmenin açılışında  yer alarak desdek olmuşlardır. Hepsine çok teşekkür ederiz.  Özellikle Malatya Sivil Toplum Örgütlerinden , MAFED Bşk. Kamil Göksu, MEV Ank.Ş.Bşk. Haluk Akşit, Etimesgut MLT Der.Bşk. Cemal Subaşı, Battalgazi Der.Bşk. Naki Dikbaş, MAFED Sekreteri Mustafa Namık Guzeler, MAYDAK Derneği Yönetim Kurulu Cemal Durdu, Mustafa Evin, Özkan Gül beyler katılım sağladılar. Hepsine yürekten teşekkür ederiz" dedi.