Soykan Ailesi Ahde Vefa duygusuyla, Prof. Dr. HASAN BİRİ ve KAMİL GÖKSU'ya Teşekkür etti

AHA ANKARA - Soykan Ailesi Ahde Vefa'yı biliyor, ataları Nurettin Soykan ismini yaşatanlara Şükran duyuyor.

Malatya Ankara dernekler Federasyonu Başkanlığı Başkan Kamil Göksu çok özel konukları rahmetli efsane Başkan Nurettin Soykan'ın kızı ve torunlarını ağırladı. 
Soykan Ailesi Ataların Nurettin Soykan ismini yaşatan Prof Dr.HASAN BİRİ ve KAMİL    GÖKSU'ya  Teşekkür ziyaretinde bulundular. 
Soykan Ailesi ilk önce Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Sayın Kamil Göksu'yu ofisinde ziyaret ederek teşekürlerini iletti. Efsane başkan rahmetli  Nurettin Soykan'ın kızı  Nurdane Soykan konuşmasında "  Kamil Göksu  çok vefalı,saygılı, terbiyeli ,dürüst  ve çalışkan bir kişiliği ile hepimizin gönlünde yeri bir başkandır. Kendisi ailemiz adına çok güzel şeyler yaptı, bugüne kadar ne kadar teşekür etsek azdır. Bugün ben NURETTİN SOYKAN ın kızı olarak kızlarımla beraber ziyaret ettik. Ziyaretimiz teşekürden ötede bir şey değil. Yıllar geçsede babam merhum Nurettin SOYKAN isminin gündemde yer alması unutulmaması ve Malatyalılarında bu vefayı göstermesi biz SOYKAN Ailesini son derece mutlu ve gururlu kılmaktadır. Babamın etrafında böyle KAMİL GÖKSU gibi dürüst iki kişi daha olsaydı aile olarak bazı zorluklarla karşılaşmazdık. Babamın vefatından sonra herşeyimiz talan oldu. Bilmediğimiz olaylar yüzünden çok üzüldük. Kamil Göksu'yu bir evladım gibi görüyor ve kendisinden Allah razı olsun diyorum" diyerek şükranlarını kelimelerle ifade etti.

Kamil Göksu'da konuşmasında " SOYKAN ismi benim küçüklüğümden beri gurur duyarak hayran kaldığım birisidir. Gerek Malatyaspor ve gerekse Hayırsever ve insani kişiliği ile takdirle ve saygıyla andığım kişidir. Ben Rahmetli Soykanla son 7-8 sene çok samimi oldum ve hayran kaldım. Malatyada böyle insanlar birdaha yetişirmi diye düşündüm.Bir dönem Ankara Malatyalılar Derneğinde beraber olduk ve daha sonra MASTÖB Ankara Şubemizin Kurucu başkanıydı, bizleride çalışma arkadaşı olarak yönetime almıştı. Değerli kızı Nurdane Soykan ve çok çok kıymetli torunlarının teşekkür için Adana'dan ve Milas'tan kalkıp gelmeleri beni çok mutlu etmiştir. Hiç gerek yoktu ama ben bu kıymetli aile için üzerime düşenin daha fazlasını yapacağımdan hiç şüpheleri olmasın" dedi. 
Soykan Ailesi daha sonra Prof.Dr.HASAN BİRİ yi ziyaret etti  Rahmetlinin kızı Nurdane Soykan'da  burada yaptığı teşekkür konuşmasında "  Hasan hocam  öyle muhteşem bir tesisine  NURETTİN SOYKAN ismini vererek bizleri son derece mutlu etmiştir. Hasan Biri hocamıza ne kadar teşekür etsek azdır. Kendisi biz Malatyalıların gurur duyacağı biridir. Nezaket göstererek babamın ismini tesislerine vermesi her gelen spor kulüplerinin babamın biyografisini okuyup anması kelimelerle ifade edilemeyecek kadar önemlidir" dedi.
Prof Dr.Hasan Biri'de "  NURETTİN SOYKAN Malatya'da çok önemli izler bırakmış değerli bir kişidir. Bizler ne yaptıkki,  inşallah daha güzel yerlerde ismi yaşatılır.  ayaklarınıza sağlık buralara kadar geldiniz, zahmet ettiniz. Yapacağımız birşey olursa biz herzaman burdayız ve yanınızdayız" dedi.