Tesettürde yılın modası pelerinli abiyeler

Son dönemlerde özellikle düğün nişan ve kına gibi etkinliklerde çok tercih edilen televizyonunu pelerinli tesettür abiye modelleri genç kızları daha enerjik ve moderngösteren elbise modelleridir. Tül ya da elbise ile aynı kumaştan tasarlanan abiye elbiseleri kendi nişanınızda ya da kınanızda tercih etmeniz mümkündür.

Pelerinli Tesettür Abiye Kombinleri

Beyaz tenli hanımlar biraz daha koyu renkli pelerinli tesettür abiye modelleri arasında tercih yapabilir. Vişneçürüğümürdüm ve mor gibi koyu renkler ile beraber pudra pembesi krem ya da tozpembe rengi başörtüleri ile beraber kombinlenebilir. Özel bir etkinliğe katılan hanımlar günü işlemeli pelerinli tesettür abiye modellerine göz atabilir. Kombininizi krem rengi ayakkabı ve çantalar ile beraber tamamlayabilirsiniz. Mor renkli pelerinli tesettür abiyeelbise ile beraber gold detaylara sahip çanta veya ayakkabı tercih edilebilir.

İşlemeli Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

Kendi nişan ya da kınanıza kendinizi göstermek adına işlemeli pelerinli tesettür abiye modelleri tercih edilebilir. Özellikle gümüş veya krem tonlarındaki dantel işlemeleri ile bütünleşmiş olan pelerinli tesettür abiye modelleri çok nazik ve kibar görünmenizi sağlar. Bu elbiselerin genellikle kendilerine ait işlemeli başörtüleri vardır. İşlemeli abiye elbisenizin kombinini yaparken biraz daha sade ve dikkat çekmeyen parçalar kullanmanız tavsiye edilir. 

Takı olarak kibar gümüş bir bileklik tercih edebilirsiniz.Birbirinden farklı modelde pelerinli tesettür abiye modellerini https://www.lamiagiyim.com/kategori/pelerinli-tesettur-abiye sitesinden temin edebilirsiniz.