Trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Kırteke'nin vefatı sevenlerini yasa boğdu

AHA MALATYA - geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mustafa Kırteke sevenlerini göz yaştı geride bırakarak hayata veda etti.

Aslen Malatya Akçadağlı olan Mustafa Kırteke geçirdiği trafik kazası sonucu 50 yaşında hayatını kaybetti. Rahmetli için Malatya şehir mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Rahmetliyi sevenleri son vedada safları doldururken Cenaze namazında rahmetlinin abisi Selahattin Kırteke ve kardeşleri taziyeleri kabul ettiller. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli dualarla ebedi yolculuğuna uğurlanarak aile kabristanına defin edildi. 
 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da acılı aileye yalnız bırakmayarak taziye alanında ailenin acısına ortak olup Başsağlığı diledi.
Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'nın da çocukluk arkadaşı olan Mustafa Kırteke'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Mustafa Akbaba yayınladığı taziye mesajında " Değerli arkadaşım gönül dostu Mustafa Kırteke arkadaşımın vefatı bizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet geride bıraktığı kederli Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun"dedi.