Uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede DUMFED farkını hissettiriyor

AHA ISTANBUL - Genel Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu DUMFED uyuşturucu ile mücadeleye yeni bir tarz getirdi.

Genel başkanlığını Halit Toprak'ın yaptığı Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu yurt genelindeki yapılanmasında uyuşturucu ile mücadele savaşı'nı hızlandırdı. Dünya uyuşturucu ile mücadele Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Diriliş Marmara Derneği kurucu başkanı Kadir Demirtaş çalışmalar hakkında Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'ya bilgi verdi. Özel buluşmada İstanbul İl Başkanı Fatih Gökçe ve Avcılar ilçe başkanı Sena Demirtaş'ta hazır bulundu. Marmara bölge sorumlusu olan Genel Başkan Yardımcısı Kadir Demirtaş çalışmaları ve hedefleri dile getirirken " Uyuşturucu ile mücadelede uyuşturucu kullananların tedavisinde Etkin olmak için yola çıktık. Genel başkanımız Halit Toprak önderliğinde ve Genel başkan yardımcımız tüm illerden sorumlu Fadime Mutlu başkanımızın direktifleri ile uyuşturucu kullananların tedavi sürecinde ve sonrasında rehabilite etmek adına  psikolojik destek veriyoruz. Tedavi sonrası özel bir çalışmamız olan hayvan çiftliğine götürerek burada da doğayla baş başa kalmalarını sağlayarak hayata yeniden tutunmalarını sağlıyoruz" dedi. Uyuşturucu ile mücadelede 1. görev anne babaya düştüğünü dile getiren Genel Başkan Yardımcısı  Kadir Demirtaş Ayrılık yaşayan ailelerde çocukların aç kurtların pençesine  daha çabuk düştüklerini hatırlattı. 

DUMFED Dünya Uyuşturucu ile Mücadele  Federasyonu İstanbul İl Başkanı Fatih Gökçe'de yapılacak çalışmalar ilgili bilgi verirken uyuşturucunun İstanbul'un kanayan yarası olduğunu uzun zamandır uyuşturucu ile mücadelede bazı kuruluşlar üzerinden etkin rol aldığını dile getirdi. DUMFED çatısı altında resmi olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi. İstanbul İl Başkanı Fatih Gökçe " DUMFED maneviyat çatısı altında büyük hizmetler yapıyoruz. Yöneticilerimizin desteklemeside ayrıca  bizlere heyecan katıyor" dedi. 

DUMFED Avcılar ilçe başkanı aynı zamanda Diriliş Marmara Derneği Gençlik Kolu Başkanı olan jimnastik antrenörü Sena Demirtaş'ta gençleri kötü alışkanlıklardan önce sporla tanıştırmak için projeler hazırladıklarını, uyuşturucu tedavisinde olanların da sporla buluşturduklarını dile getirdi.