Vosvos, 4x4 ve Klasik araç sahipleri 100. Yıl Cumhuriyet Konvoyunda buluştular

Güngören Belediyesi'nin ev sahipliğinde İstanbul'da bulunan Vosvos, 4x4 ve Klasik araç sahipleri 24 Aralık'ta düzenlenen Cumhuriyet konvoyunda buluştu.

Azizpaşa Mesire Alanında Cumhuriyet Konvoyu

 

Güngören Belediyesi'nin ev sahipliğinde İstanbul'da bulunan Vosvos, 4x4 ve Klasik araç sahipleri 24 Aralık'ta düzenlenen Cumhuriyet konvoyunda buluştu. Rengarenk vosvosların olduğu etkinliğe çok sayıda arazi ve klasik araç katıldı. Etkinliğe ev sahipliği yapan Güngören Belediyesi misafirlere kahvaltı ve çay ikramında bulundu. Yoğun kalabalığın olduğu etkinliğe İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Polisi ( HAYDİ ) ekipleri de katılarak, vatandaşlara Çevre ve Hayvanları Koruma konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu. Cumhuriyetimizin 100.yılında yaklaşık 100 araçla bir araya gelen, araç sahipleri şanlı bayrağımızı konvoy esnasında sallayarak güzel görüntüler oluşturdu.

            Etkinlikte görev alan ekipler bilgilendirmeler de bulundu, Tamoffroad grubundan Hasan Hüseyin PEDÜK; '' Bugün burada offroad ekiplerimizden hariç bir değişiklik yaparak, vosvos ekiplerimizide davet ettik, sağolsun onlarda bizleri kırmadı rengarenk araçlarıyla etkinliğimize renk kattılar, burada toplanmamızın amacı dostluk ve beraberliğimizi pekiştirmektir, bizi burada toplanmamıza vesile olan Güngören Belediye Başkanı Sayın Bünyamin DEMİR'e ve Değerli Belediye Personellerine çok teşekkür ederiz, çok güzel ağırladılar bizleri ''dedi. yine aynı ekipte sorumlu olan Mesut TEZCAN ise şu açıklamalarda bulundu; '' Bizler offroad arazi aracı sahipleri olarak, ülkemizin en zor zamanlarında canı gönülden gönüllü olarak seferber olacağımızı, belirtmek istedik bugün burada, yaklaşık 100'ün üstünde araç katılım sağladı, ilk kez vosvos ekiplerimizi de davet ettik, şahane bir görüntü ortaya çıktı tüm katılım sağlayan ekibe ve Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

            İstanbul Cj Kulübünde görevli Şenol ATEŞ ise ; '' Bugün burada Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle yaklaşık 100 araçla katılım sağladık. Şehitlerimiz var, vatanımızın bekası için, şehit olan tüm askerlerimize ve tüm şehitlerimize başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun'' dedi. Vosvos ekibinden sorumlu Emre SAVAŞ ; '' Bugün burada ilk kez Offroad ekipleriyle bir araya geldik gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu bizler içinde, bundan sonra devamı geleceğine inanıyorum. Belediye Başkanımızdan ve tüm katılım sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum '' dedi.

            Etkinlik alanındaki offroad araçlarının konvoy gezisi izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Daha sonra etkinliğe katılan misafirler, alanda bulunan can dostlarımıza yanlarında getirdikleri mamalar ile birlikte beslediler.