Yeniden Refah Partisi Yaşanabilir Türkiye, kutlu sefer için Güngören'de şahlandı

AHA İSTANBUL - Yeniden Refah Partisi, Güngören ilçe kongresinde yaşanabilir Türkiye için bir kez daha hedefe kitlendi

Güngören Yeniden Refah Partisi İlçe Kongresini Güngören Gençosman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce göreve gelen Lokman Sütçü olağan kongresini düzenledi.  Yapılan kogrede çok özel konuklar yerlerini alırken  Kongre öncesi kültür merkezi girişinde Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Lokman Sütçü ve gençliği Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ile İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi'yi sloganlar ve meşalelerle karşıladılar.  Ilçe kongresinde Misafirler arasında Deva Partisi ilçe başkanı Mikail Dervişoğlu, Gelecek Parti İlçe Başkanı Hasan Bozkır, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Öztaş, Güngören Trabzon'la dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Diyarbakır dernekler federasyon başkanı İbrahim Yalçıntepe, Merkez mahalle muhtarı Osman Kılıç ve ismini sayamadığımız çok sayıda özel konutlar kongre'de yerini aldılar. 
Kongrenin açılışında İstiklal Marşı okundu,  sunuculuğunu Harun Uluç yaptı. Kongre açılış konuşmasında Lokman Sütçü Güngörenin ilk seçiminde  Yeniden Refah Partisini iktidara taşıyacaklarını dile getirdi.  Güngören'in kurucusu eski ilçe başkanı Selçuk Altınel'e de teşekkür etti. 
Yapılan Kongre divan başkanlığını Ramazan Yapar yaparken, divan heyetinde Selçuk Altınel, Yunus Yağcı, Selahattin Yalçıntepe, Mustafa Erdoğan yerlerini aldılar. 
Kongre açılışında konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı  Hüseyin Terzi "Yeniden Refah Partisi Türkiye'deki siyasetteki boşluğu çıkarttı. Burada gelecek var. Türkiye'nin  en genç teşkilatıdır.  Nerede genç varsa orada gelecek var. Türkiye'yi yönetmeyi, dünyayı dönüştürmeye gidiyoruz. 2. kongremizde seçilen kadrolarımız iki seçime bizi götürecek. Lokman başkan ve ekibi Güngören'de Milli Görüş sancağını dikecek. Türkiye'nin milli görüşe ihtiyacı var. Toplumdaki her ferdin kapısını çalalım, genel başkanımızın selamını taşıyalım" dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı'da selamlama konuşmasında " Yeniden Refah Partisi siyasete getirdi nezaketle ve projelerle hakiki milli görüşün geldiğini ortaya çıkardı. Milli görüş bu milletin tarihidir benliğidir. Üye bakımından Türkiye'nin 5. siyiz. Biz dersimizi çalışıyoruz. 81 ilde Refah projesi ile rüştümüzü ispat etmişiz. Biz hükümete hükümet olmayı, muhalefete muhalefet olmayı göstermişiz" dedi.
Selamlama konuşmaları sonunda yapılan kongrede  raporları Niyazi Erkek ve Yaşar Kalender okurken oy birliği ile kabul edildi. Kongre'de Yeniden Refah Partisi Güngören ilçesinde kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlere de teşekkür belgeleri verildi.
  Seçim Kurulu Nebahat Özoğul'un yönetiminde kurulan sandıklarda oy kullanan delegeler başkan Lokman Sütçü ve yeni yönetimini seçti. Çekilen Hatıra fotoğrafları ile bu özel gün objektiflere yansıdı.